2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 157 پست
نمی دونم چی بگم ولی پدر منم صرع داره و ما که سه تابچه هستیم خداروشکر ارث نبردیم و سالمیم باز با پزش ...

منم صرع دارم واقدام کردم واسه بارداری.دکترم میگه اگه طبق دستور من دارو بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد و بچه سالمه.اگه کسی تجربه داره بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داری عزیزم ؟

نه چندماهی هست که اقدام کردم البته فعلا تحت نظر پزشکم داروم را عوض کردم چون قبلا فنوباربیتال میخوردم که اصلا برای بچه دارشدن مورد تایید نیست و تغییر داده شد به لوبل و لامترژین.درطی این تغییرات دوبار تشنج کردم که دکتر گفتن طبیعیه چون فنوباربیتال دارویی هست که وابستگی شدید برای بیمار داره و ترکش خیلی خیلی سخته

نه چندماهی هست که اقدام کردم البته فعلا تحت نظر پزشکم داروم را عوض کردم چون قبلا فنوباربیتال میخوردم ...

لطفاً پیش یه دکتر خوب برو و سعی کن خوب بشی تو می‌تونی.کسی هم از اعضای خانواده صرع داره ؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

لطفاً پیش یه دکتر خوب برو و سعی کن خوب بشی تو می‌تونی.کسی هم از اعضای خانواده صرع داره ؟

بیماری صرع فقط میتونه کنترل بشه و درمان قطعی نداره.مادرم داشته البته به گفته پدرم چون ما اصلا ندیدیم مامانم تشنج کنه.

بیماری صرع فقط میتونه کنترل بشه و درمان قطعی نداره.مادرم داشته البته به گفته پدرم چون ما اصلا ندیدیم ...

نه من خیلی دیدم خوب بشن چرا اینجوری میگی.خوب مادرت خوب شده که تشنج نمیکنه 

دکترم حسن خویی هست.خیلیها ازش راضی بودن.۲۵ساله درگیرم.البته دیگه جزیی از زندگیم شده و بهش عادت کردم.تونستم درس بخونم و دانشگاه برم و بشم مدیریه مجموعه،رانندگی کنم و ازدواج کنم.الان هم تنها آرزوم یه بچه سالمه اونم بخاطر شوهرم چون میدونم بچه را دوست داره و بخاطر من ازخودگذشتگی کرده و شرایط من را پذیرفته😔😔

نه من خیلی دیدم خوب بشن چرا اینجوری میگی.خوب مادرت خوب شده که تشنج نمیکنه 

خدا از دهنت بشنوه😘😘بابام میگه قبل از اینکه ما بدنیا بیاییم تشنج میکرده وبعد از بچه دارشدنش دیگه خودبخود خوب شده 

دکترم حسن خویی هست.خیلیها ازش راضی بودن.۲۵ساله درگیرم.البته دیگه جزیی از زندگیم شده و بهش عادت کردم. ...

عزیزم قسم می‌خورم آدمایی که صرع دارن از بقیه افراد باهوش ترن.تو این همه موفقیت به دست آوردی پس این بیماری چیز خاصی نیست فقط باید قبولش کنی و باهاش زندگی کنی اعتماد به نفس داشته باش و قوی باش در ضمن الآن خیلی روش های بارداری هست نگران نباش 

شما همسرت صرع داره؟؟چندساله بیماره؟خودت بابیماریش مشکلی نداری؟

از پنج سالگی تا بیست سالگی قرص خورده بعدش قطع دارو شده و چهار سال بدون دارو بوده بعدش یه کرونای شدید گرفت دچار حملات پانیک شد که باعث شد فقط نوارش خراب بشه.نه اصلا عین خیالش نیس