2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 157 پست
من دخترم سنش کمه پدر گفت فردا میگه من نفهمیدم بچه بودم شما چرا اینکارو کردین وقتی ی نفر تو خانواده ن ...

درسته

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

منم صرع دارم 

یعنی ممکنه اگه بارداز بشم اتفاقی برای بچه بیفته

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عریزم همسرت روحیه حساس و عصبی هم داره؟؟؟شده حس کنی بیماریش رو روحیه اش اثر گذاشته؟؟

نه،مرد خوبیه،خیلی هوای منو داره،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خیلی سخته مراقبت از بیمار خیلی به تغذیش باید بزسی و حمایت کنی تزاری زیاد کار کنه خسته نشه بی‌خواب نش ...

اخی بمیرم براش اخه بچع برادر شوهرمه کارش ازاده انفاقا شب کار بود حالش خیلی بد شد جوشکار تو عسلویه منم الان دلم خونه براش که نامزدیشون بهم خورد 

نه،مرد خوبیه،خیلی هوای منو داره،

خدا برای هم حفظتون کنه❤

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
داروش قطع کرد به فکر خودشون که مشکلی نداره اصلا انگار نمیدونست میخواد چکار کنه حیرون سرگردون بود دوب ...

این نوعش نمیدونم چجوریه عزیزم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
به عنوان یه مادر کارت درست بوده، یکم استرس داره دیگه زندگی باهاشون،

به دخترم گفت شاید خدارحمکرد خوب شد گفت اگه چند سال دیگه دوباره مریض شد بدتراز الان چی دیگه حرفی نداشتم بزنم

منم صرع دارم  یعنی ممکنه اگه بارداز بشم اتفاقی برای بچه بیفته

عزیزم من صرع دارم پسرم الان ۷سالشه

تو بارداری دارو خوردم

خداروشکر همه چیز خوبه

چه دارویی میخوری،؟

ممنونم،دعام کن محتاجم

قربونت برم عزیزم❤

عزیزم من صرع دارم پسرم الان ۷سالشه تو بارداری دارو خوردم خداروشکر همه چیز خوبه چه دارویی میخوری،؟

کاربامازپین میخورم .البته به ۱عدد قرص در روز رسیدم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
به دخترم گفت شاید خدارحمکرد خوب شد گفت اگه چند سال دیگه دوباره مریض شد بدتراز الان چی دیگه حرفی نداش ...

اگه عاشقش نبوده کار خوبی کرده،شاید مریضیشو میدید ازش متنفر میشد

کاربامازپین میخورم .البته به ۱عدد قرص در روز رسیدم

همسر منم کا مازپین میخوره روزی دوتا،شما صرعتون چجوریه

اگه عاشقش نبوده کار خوبی کرده،شاید مریضیشو میدید ازش متنفر میشد

نه چون گفت مامان پشیمون شده بودم روم نشد بگم الان که این جریان پیش اومد بابام گفت نه خیلی خوشحالم ولی میترسم مادر خواهراش نفرینی پشت سر دخترم بکنن 😔