2777
2789
عنوان

ازدواج پسر با دختر بزرگتر

172 بازدید | 13 پست

سلام دوست من قراره با دختری ازدواج کنه که ۱۰ سال ازش بزرگتره پنج سالم هستند باهم خیلی خوبن خاستم بپرسم کسی مثل اینا بوده یا دورشون بوده اینجور موردی زندگیشون چطوره ممنونم اگ جواب بدید

اینهمه مرد ۱۰ سال ۲۰ سال بزرگتر حالا ی بار زن بزرگتر مگه چیه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیدم زندگی داغون میشه

چند مورد زیاد دیدم منجر ب طلاق شده

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

مورد داشتیم طرف ۶ سال بزرگتره ولی انقدر توهم داره ک خودشو از دختر منم کوچیکتر میبینه🤣🤣🤣🤣

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر