2777
2789
عنوان

🗣کالری شماری🗣

290 بازدید | 34 پست

خانما میشه راهنماییم کنید ک 

شما الان چند کیلویید و چند کالری مصرف میکنید 

من الان ۷۵ هست وزنم و ۱۰۰۰ کالری متوسط روزانه من هست و یکساعت هم روزانه حلقه میزنم

عایا خوبه؟!

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل رژیم وزنم 75 بود روزی 1000 میخوردم ولی الان انچنان سخت نمیگیرم فقط هر روز ورزش میکنم ویکمی ...

الان چند کیلویید؟

میشه از تجربیاتتون بگید؟🥺

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
یک ساعت حلقه کمرتو نابود می‌کنه عزیزم‌.....حلقه باید یک ربع در روز باشه

حالا یساعت ک هیچی 

تازگیا نزدیک دو ساعت میزنم🙊😂

الان چند کیلویید؟ میشه از تجربیاتتون بگید؟🥺

الان 61 شام فقط سالاد یا ابپز میخوردم نون وبرنج کمتر میخوردم شبا شام ساعت 7میخوردم دیگه تاصبح چیزی نمیخوردم ورزش روزی نیم ساعت انجام میدادم هرروز چای سبز میخوردم 

خدایا خودت کمک کن 
چی مثلا؟

مثلا طناب زدن بدون طناب پروانه دویدن توخونه وچندورزش هم از ماهواره یا اینترنت یاد گرفتم هر ورزشی که ضربان قلبت رو بالا ببره دراز نشست میرفتم

خدایا خودت کمک کن 
الان 61 شام فقط سالاد یا ابپز میخوردم نون وبرنج کمتر میخوردم شبا شام ساعت 7میخوردم دیگه تاصبح چیزی ن ...

چ مدته رژیمید؟

ورزش هم میکردید؟

وزن ×۲۰ منهای ۱۰۰

این میشه کالری مجاز مصرفی ن کمتر ن بیشتر 

بعد ها بدن استپ میکنه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄