2777
2789
عنوان

🗣کالری شماری🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست
مثلا طناب زدن بدون طناب پروانه دویدن توخونه وچندورزش هم از ماهواره یا اینترنت یاد گرفتم هر ورزشی که ...

خب من طناب هم میزنم تحرکمم در کل خوبه

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مدته رژیمید؟ ورزش هم میکردید؟

5ماه رژیم هستم البته 3ماه اصولی گرفتم ماه رمضان ورزش نکردم باز الان یه هفته است ورزش رو شروع کردم تومدت رژیم هم صبح هم بعداز ظهر ورزش میکردم البته بعضی روزها وقت نمیکردم

خدایا خودت کمک کن 
وزن ×۲۰ منهای ۱۰۰ این میشه کالری مجاز مصرفی ن کمتر ن بیشتر  بعد ها بدن استپ میکنه

خب من حدودا الان دارم همینقدر کالری مصرف میکنم 

ولی حس میکنم زیااااده

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
خب من حدودا الان دارم همینقدر کالری مصرف میکنم  ولی حس میکنم زیااااده

ن فرمول همینه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
5ماه رژیم هستم البته 3ماه اصولی گرفتم ماه رمضان ورزش نکردم باز الان یه هفته است ورزش رو شروع کردم تو ...

یعنی کلا ۱۵ کیلو کم کردید عاااالیه

ان شاءالله ب وزن هدفتون برسید❤😍

ن فرمول همینه

خب این کالری رو مصرف کنم

چقدر ورزش کنم بنظرتون با توجه ب این کالری دریافتی؟

چقدر ورزش یعنی دقیقا چند کالری بسوزونم؟

اره البته قدمن 148 کیلو است اگه زیاد هم سخت بگیری مثل من ریزش مو میگیری 

قدتون چنده؟؟؟

خب این کالری رو مصرف کنم چقدر ورزش کنم بنظرتون با توجه ب این کالری دریافتی؟ چقدر ورزش یعنی دقیقا چ ...

حدودا باید روزانه حداقل ۵۰۰ تا بسوزونی

هرچقد ورزش بیشتر همونقدر نتیچه گیری بهتر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄