2777
2789
عنوان

ازدواج پسر با دختر بزرگتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

پسر عموم خانومش ۷ سال یا ۸ سال ازش بزرگتره و ۱۲ سال هم پاش موند تا بهش بدن چون پدر دختر مخالف بود و تا پدرشون فوت کردن یکسال بعد از عموی دختر خانوم جواب بله رو گرفت و الان پنج یا شش ساله که ازدواج کردن و مشکلی مثل بقیه زوج ها ندارن 

اختلاف نظر هم که تو همه زندگی ها هست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

نامزدم ۴ سال ازم کوچیکتره راضی نیستم اولاش تفاهم داشتیم الان نداشتن تفاهم و نداشتن عقاید موافق بیداد میکنه البته بستگی به اخلاقیات هم داره اخلاق نامزد من خوب نیست کلا با هیچکس سازش نداره

جدی

اره دیگه

البته استثنا همیشه هست

باید فکراشو خوب بکنه که چندسال دیگه میتونه با یه خانوم سن بالا قدم بزنه و بعنوان خانومش به دوستاش معرفی کنه و آیا خانومه میتونه به اندازه اون آقا شور جوونی داشته باشه و ....

لبریزم از سکوت بسیار
خانم امتیاز خاصی داشته؟ 

نه اصلا هر دو لیسانسن.. اتفاقا پسر هم از نظر قيافه خیلی بهتره .. ولی دوستم میگفت دو تا دیگه جاریام  هم از همسراشون بزرگترن .. ظاهرا دوست دارن با زن بزرگتر از خودشون ازدواج کنند

2790
2778
2791
2779
2792