2777
2789
عنوان

ازدواج پسر با دختر بزرگتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 52 پست
دوستم ۲۵ دوست دخترش ۳۵

اصلا خوشم نیومد 

دوست دخترش وقتی دو تا شکن بچه دنیا آورد خودش انگار 10 سال پیر تر میکنه ادمو 

اصلا فلسه سن مرد و زن همینه که زن با زایمان سنش زودتر بالا میزنه 

میگن چشام سگ داره   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نیست عزیز م در کل. چرا نقطه ضعف دست مردها بدی ،،ما داشتیم ۵ سال بزرگتر سر هر دعوایی میزد تو چشمش ک تو پیر هستی ،،در صورتی ک خانم خیلی زیبا ،بی بی فیس و چشم رنگی هم بود. شوهره لاغر. سیاه قیافه مثل کرم و اصلا ب خانم نمی آمد. به نظر من مردهای ایرانی شعور و عقل درستی ندارن و پختگی روانی و بلوغ ندارن ،،این کار رو.نکنه مگر اینکه مشاوره بگه ،،بخدا دنیا پر از شوهره ،،دنیای فراوانی هست. چرا بری با کوچکتر از خودت 

اگر مشاوره ازدواج انجام دادن وبا مشکلات وچالش های این نوع ازدواج اشنا هستن هبچ منعی نداره اما اگر مشاوره قبل از ازدواج انجام ندادن حتما برن چون شرایط این نوع ازدواج مستلزم مشاوره قبل از ازدواجه واحتمال شکست بالاست

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
2790
2778
2791
2779
2792