2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 87 پست

خلاصه پیام داد و گفت شکست خیلی بدی داشتم و اینا و از زندگیش تعریف کرد که همسرشو دوست نداشته و چون دختر داییش بوده به زور مادرش باهاش ازدواج کرده‌و چون سنش کم بوده نمیتونسه مقابله کنه و اینا ولی خب من بازم خیلی جدی برخورد میکردم انگار برخورد منو که دید جا خورد و گفت اینا رو گفتم که شماره خواهرتو رو بدید من باهاش مشاوره برم چون شکست بدی تو زندگیم خوردم( چون خواهر من روانشناسه) خلاصه چون مغازشون یه مغازه ای بود که به کار من مربوط میشد( بیشتر از این نمیتونم بگم چون میترسم شناخته بشم) منم مدام بهش پیام کاری میدادم   تا اینکه یک روز  از یک خط ناشناس برام پیام اومد و گفت من سینا هستم با خط خصوصیم بهتون پیام دادم که سفارش هاتون  و اینجا بهم بگید که زودتر رسیدگی کنم چون اون خط. کاری بود

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بخاطر کار ارتباطمون خیلی زیاد شد   و من دوباره داشتم یه کشش هایی نسبت بهش پیدا میکردم خواهش میکنم نگید شوهر داشتی و اینا  چون  خودم خیلی خیلی تو فشار هستم و  دارم زیر این فشار له میشم  خلاصه وقتی برای کار میرفتم مغازش حس میکردم که تعمدا خیلی شوخی می‌کنه خیلی بهم توجه می‌کنه  و خب داشتم به سمتش کشیده میشدم و از یه طرف همسرم و میدیدم که چقدر دوستم داره از یک طرف خودمو سرزنش میکردم که سینا در حد تو نیست خلاصه گفتم بهترین راه اینه که از اینجا دور شم و خونه رو بفروشیم و بریم یه جای دیگه اما همسرم قبول نمیکنه و چون ما طبقه پایین مادرم اینا هستیم میگه من تورو از خانوادت جدا نمیکنم اصلا، حالا من با این زندگی چیکار کنم؟؟؟   با اینکه  دیگه برای کار به سینا پیام نمیدم  اما بازم احساس میکنم که دارم به همسرم خیانت میکنم ،چجوری بهش فکر نکنم؟ با این تفاسیر که هر روز خودش و خانوادش جلو چشمم هستن..

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

عزیزای دلم خودم وقتی مینویسم همه رو لایک میکنم

تنها چارت الان فاصله گرفتنه فک نکردن چقد سختتت... قلبم ترکید فک کنم منم مثل تو بشم

چرا عزیزم مثل من بشی؟

تنها چارت الان فاصله گرفتنه فک نکردن چقد سختتت... قلبم ترکید فک کنم منم مثل تو بشم

نمیتونم فاصله بگیرم چون همسرم با عوض کردن خونه موافقت  نکرد و من مدام سینا رو میبینم و دارم به سمتش کشیده میشم و هرچی خودمو سرزنش میکنم بدتره از طرفی همسرم تو چشمم خیلی بد شده با وجودی که کاری نمیکنه اما همه چیش رفته رو اعصابم...

چرا عزیزم مثل من بشی؟

دچار یه عشق یه طرفه شدم بعد خوب شدم اونموقع خام بودم خیلی بی منطق بود رابطمون

ولی بعدش با یکی اشنا شدم خیلی درکم میکرد توجه میکرد واقعا میفهمید خیلی شناخته بود منو یجوری عجیب درکم میکرد گاهی وقتا اعتماد داشت

ولی خانوادش مخالفت کردن بعدش عوض شد

من دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

ولی به هم نرسیدیم

میترسم ازدواج کنم چشم دنبالش بمونه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
نمیتونم فاصله بگیرم چون همسرم با عوض کردن خونه موافقت  نکرد و من مدام سینا رو میبینم و دارم به ...

با یه بهونه ای نمیتونی؟؟ مثلا به مامانت بگی اونا هم عوض کنن

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤