2777
2789
عنوان

سرکتاب بازکردن

132 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

خواهرم ۲۱ سالشه و همه چی کامل، قصد ازداواج هم داره ولی جور نمیشه ،ما به یکی از اقوام شک داریم که بختش رو بسته باشه

کسی هست آدم مطمئن بشناسه برا سر کتاب بازکردن شماره بده؟

میدونم میگید اینا همه خرافاته و اینا ولی لطفا اگر شخص مطمئنی میشناسید معرفی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من خودم میترسم بگیرم از مرجع تقلید پرسیدم گفت حرامه این کار🤔🤔🤔

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
21 سالشه جور نمیشه بعد نگرانید 🙄😂

آخه خواهرم خواستگار براش زیاد میاد خودشم قصد ازدواج داره 

با یکی آقایی هم تو دانشگاهش آشنا شد و حتی خواستگاری هم اومدن اما یهو بهم خورد و خواهرم خیلی دلش شکست

آخه خواهرم خواستگار براش زیاد میاد خودشم قصد ازدواج داره  با یکی آقایی هم تو دانشگاهش آشنا شد ...

بابا این بچه همش 21 سالشه تو این فازا نندازینش

بهش بگو فعلا فکر شغل و درس باشه بعدا موردای خوب واسش میاد

آخه خواهرم خواستگار براش زیاد میاد خودشم قصد ازدواج داره  با یکی آقایی هم تو دانشگاهش آشنا شد ...

خوب چ دلیلی میارن به هم میزنن؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
خدا شفاشون بده ۲۱ ساله چرا باید بختش بسته باشه چرا دنبال کارای شیطانی میرید

عزیزم شما میتونید نظر ندید نه اینکه توهین کنید

بنده خودم ۲۷ سالگی ازدواح کردم چون قصد ازدواح نداشتم اما خواهرم خودش قصدش رو داره و اینکه شرتیطی پیش اومده که شک کنیم

کاش یادبگیرید برای اظهار نظر از کلمات درست استفاده کنین

خوب چ دلیلی میارن به هم میزنن؟

هیچی

یا شماره تلفن میگیرن و زنگ نمیزنن

یا یک یا دو جلسه میان خونه بعد زنگ نمیزنن

هیچکدومم چیزی نمیگن

یعی کردیم همه نقاط ضعف هم بر طرف کنیم ولی بیفایدس

بابا این بچه همش 21 سالشه تو این فازا نندازینش بهش بگو فعلا فکر شغل و درس باشه بعدا موردای خوب واسش ...

والا به خدا خسته شدم انقدر گفتم

خیلی دل نازکه

به زور من تا الان دانشگاه میره و انشاالله امسال لیسانسش رو میگیره 

اصلا تو فاز درس نیس شووریه چیکارش کنیم؟

والا به خدا خسته شدم انقدر گفتم خیلی دل نازکه به زور من تا الان دانشگاه میره و انشاالله امسال لیسا ...

چقد اشتباه میکنه حیف

ولی دنبال سرکتاب و اینا نرید بذارید ازدواجش خودش جور شه