2777
2789
عنوان

تبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 77 پست
انشالله خدا به حق حضرت زهرا فرزند صحیح و سالم و صالح بهت عنایت کنه . بشن سربازهای امام زمان 

امید خدا یک‌ماه دیگه‌میگی‌ازمایشم‌مثبت شده فقط‌گریه و‌استرس ممنوع دعات میکنم‌اگر‌لیاقتش داشت باشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارو چی میدن 

چاق میکن داروهاش؟ 

منم 8 ماهه گریود نشدم 

15 سالم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
دارو چی میدن  چاق میکن داروهاش؟  منم 8 ماهه گریود نشدم  15 سالم

داروهای شیمایی معمولا اضافه وزن میاره . 

اگه پریود نشدی باید بری دکتر وبرای این که پریودت باز بشه امپول میده .بعد هم برای مرتب بشه قرص های ال دی یا دوفاستون تجویز میکنن 

راه های سنتی هم که جداست 

به نظرم تنبلی تخمدان وقتی میخواهیم باردار شیم تازه جدی میگیریم  علایم تنبلی از همون دوران بلوغ به بعد بروز میکنه دکترها اهمیت نمیدن با یه دارو سر و ته قضیه را جمع می کنند 

فقط با دارو جواب میگیری بقیه کارها  مکمل هستند دکتر خوب فوق تخخص نازایی برو

نود درصد این مشکلات مال مصرف سردیجاته صبحا ناشتا سیاهدانه باعسل بخور 

سیاهدانه وعسل هم امتحان کردم راسیتش هربار خوردم فشارم خیلی میندازه و حالم بد میشه