2777
2789
عنوان

تبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 77 پست
من تنبلی داشتم‌ بعد ۵سال باردار شدم پیاده روی زیاد میرفتم باردار شدم سه ماه که شد قلبش تشکیل نشد سقط ...

من خیلی میخوام رژیم بگیرم وورزش کنم اما ازبس که هیچ روحیه ندارم برای این کار کارم شده فقط گریه

ترس نداره من خیلی از دردها و ...شندیم کلا خودم خیلی میترسم از دور نگاش کنم چه برسه از نزدیک .اما خوب ...

نه ترس داره نه درد آنچنانی. وقتی زالو ها رو میذاره احساس سوزش میکنی ولی بعد از چند دقیقه عادت میکنی. حدود ۳-۴ ساعت طول میکشه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط خودت بزن به بیخیالی زودتر جواب میده هرچی بیشتر فکر‌کنی بدتر

میدونی هربار نزدیک پرود که نمیشه من کمر درد های شدید میگیرم زیر شکمم تیر میکشه همش فکر میکنم حاملم ولی خبری نیست 

میدونی هربار نزدیک پرود که نمیشه من کمر درد های شدید میگیرم زیر شکمم تیر میکشه همش فکر میکنم حاملم و ...

اصلا فکرش نکن من همون موقع باردار شدم‌سقط‌کردم کرونا گرفتم اصلا تو فکرش نبود باردار شدم اگر فکر نکنی زودتر جواب میده همش فکر کن بچه داری بخاطرش شکر گذار خدا باش خدا زودتر جوابت میده غصه نخور بچه ام که بیادا فقط باید غصه اش بخوری هرچی‌دیرتر غصه ات کمتر منم‌۶سال منتظرم‌خدا صلاحش‌نیس من سه قلو‌حامل شدم‌ولی سقط شد خدا صلاحش‌نبود

والا منم تنبلی تخمدان دارم و تاحالا اقدام نکردم ،دارو استفاده میکنم ،یعنی ممکنه منم به مشکل بخورم وا ...

عزیزم اگه تبلی حتما حتما باید زودتر درمان‌کنی حالا هرروشی هست که موقعی که میخواین اقدام کنید به مشکل نخورین و امیدوارم که انشالله مشکلی هم پیش نیاد . بعدهم بچه هیچ ربطی به مشکل اقتصادی نداره .بچه که بیاد باخودش برکت میاره وانشالله همه ی مشکلات هل میشه . التماس دعا دارم 

اصلا فکرش نکن من همون موقع باردار شدم‌سقط‌کردم کرونا گرفتم اصلا تو فکرش نبود باردار شدم اگر فکر نکنی ...

انشالله خدا به حق حضرت زهرا فرزند صحیح و سالم و صالح بهت عنایت کنه . بشن سربازهای امام زمان 

اصلا فکرش نکن من همون موقع باردار شدم‌سقط‌کردم کرونا گرفتم اصلا تو فکرش نبود باردار شدم اگر فکر نکنی ...

میگن اقا امام زمان خیلی مادرشون دوست دارن .ونذرهاشون ردخورنداره انشالله میخوام این ماه اگه باردارشدم یک چیزی نذر مادر امام زمان حضرت نرجس خاتون بکنم .شما هم نذر کنید انشالله که اقاجان مون روی مادرشون زمین نمیندازن 

عزیزم اگه تبلی حتما حتما باید زودتر درمان‌کنی حالا هرروشی هست که موقعی که میخواین اقدام کنید به مشکل ...

من‌ دکتر میرفتم الانم‌دارو‌دارم‌باید بخورم‌ بچه مسوولیت بزرگی‌داره مشکلات اقتصادی مطرح‌نیس بچه‌تربیت میخاد محبت میخاد رسیدگی‌میخاد خدا هروقت بدونه و‌صلاحش‌باشه میده

میگن اقا امام زمان خیلی مادرشون دوست دارن .ونذرهاشون ردخورنداره انشالله میخوام این ماه اگه باردارشدم ...

امید خدا حتما جواب میگیری‌ من النگوم‌نذر کردم‌بچه دار بشم میدهم‌ به حرم‌حضرت ابوالفضل

من‌ دکتر میرفتم الانم‌دارو‌دارم‌باید بخورم‌ بچه مسوولیت بزرگی‌داره مشکلات اقتصادی مطرح‌نیس بچه‌تربیت ...

اون که بله تربیت بچه اونم تواین دورزمونه خیلی کارسختی شده .میسپاریم به خدا هروقت خودش صلاح دونست اما باز ماهم دست از توسل برنمیداریم