2777
2789
عنوان

طلافروشیه ی حرفی زد بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 66 پست

فکر کنم‌میخواست طرح رفاقت باهات بندازه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم منظور بدی نداشته 

اولش ک پرسید گفتم شاید منظورش پدر یا حالا هر کیه ولی وقتی میخندید میگفت راستشو بگید دارید یا ندارید دیگه منظورش بد بود

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
من مخالف خشونت علیه خانومهام  ولی اگر من بودم میگفتم یدونه بابام بود که اونم شد اسپانسر ننت 🥲 ...

👏👏😂😂😂😂

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

حرف بدی نزده منظورش این بوده کسی که اون لحظه که پول کم آورید بهتون کمک کنه

اولش این فکرو کردم ولی دوباره خندید و گفت راستشو بگید دارید یا ندارید چ دلیلی داره دوبار بپرسه خب میتونست بگه باشه فردا بیاید این سوالا ب اون چ هفت پشت غریبس 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥