2777
2789

داستان از فروردین پارسال شروع شد من یه روز ناگهانی دچار گلو درد شدم و اول فکز کردیم کروناست یک ماه گذشت خوب نشدم ۵ تا بسته انتی بیوتیک خوردم اما هر روز داغوت تر جوری که نمیتوستم غذا بخورم یه روز خم شدم دیدم همه معدم برگشت تو حلقم رفتم یع متخصص ازم سی تی گرفت و گفت نرماله و توی معاینه حلق بهم گفت رفلاکس خاموش داری یعنی رفلاکس حنجره خلاصه اوضاع من جوری وخیم شد که نفخ شدید معده و تهوع و یبوست هم اضاف شده بود جوری که از رفلاکس همش بالا میوردم دکتر بهم پنتو پرازول و فاموتیدین و دایمتیکون و یه قرص ضد تهوع داد یکم خوب شدم اما باز جوری شد که به معدم فشار میومد شدید قطع کردم و خودم شروع کردم به خوردم فاموتیدین و دایمتیکون قبل خواب چرا قبل خواب چون که نصف بیشتر رفلاکس هنگام خواب هست کنارش باید رژیم غذایی درست هم باشه یواش یواش دایمتیکون کم کردم. بعد قطع کردم اما فاموتیدین میحورم همچنان بهبودی کامل کامل نداشتم اما شرایطم کنترل شده  اگر تجربه کنترل رفلاکس دارید بزارید  

من که همش عود میکنه یه دو ماه خاموشه دوباره عود میکنه الان چهارسال میشه که رفلاکس دارم فقطم پنتوپراز ...

منم عود دارم متاسفانه مثلا یک ماه پیش باز بالا اوردم ار رفلاکس اما به وخامت اول مربضیم نبودم اون جوری بود که یک ماه غذا نمیتونسم بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عود دارم متاسفانه مثلا یک ماه پیش باز بالا اوردم ار رفلاکس اما به وخامت اول مربضیم نبودم اون جور ...

دکتر به من میگفت کامل از بین نمیره فقط خاموش میشه دوباره عود میکنه ماست و چایی و ابگوشت و دوغ و قهوه وترشی اصلا نمیتونم بخورم الان مجدد 1ماهه عود کرده داغونم

دکتر به من میگفت کامل از بین نمیره فقط خاموش میشه دوباره عود میکنه ماست و چایی و ابگوشت و دوغ و قهوه ...

من که اصلا هیچ نمیتوتسم بخورم یادمه حتی خورشت که ربه گوجه داشت نمیتوسنم زده بودم تو کار کته و این داستانا نوشابه کع اصلااااااا ابدا فست فود اصلااااااا حتی میرفتم مسافرت قرمه سبری سفارش میدادم 

عرق بیدیمشک عالیه شنیدم شیرین بیان هم خوب هست کاستی هم خوبه پیاده روی هم خوبه 

دکتر به من میگفت کامل از بین نمیره فقط خاموش میشه دوباره عود میکنه ماست و چایی و ابگوشت و دوغ و قهوه ...

امروز اما عود داشتم کلا سرگیجه گرفته بودم تهوغ هم داشتم راه رفتم بهتر شدم اما خوب گلومم یکم میسوزه در کل فقط علایم کم میشه اما تا ابد هستش

من اصلا یه علائمی دارم که عجیبه...من خیلی گلوم متلهب شده و سینوسام خیلی درگیر شده....آب دهن قورت میدم انگار یه توده تو گلومه....شبا یک ماه تموم فاموتیدین خوردم اما انگار نه انگار....رفتم دکتر و برسی کرد و گفت که رفلاکس معده ات گلوت و سینوسات رو درگیر کرده...تختم رو اونقدر آوردم بالا که تقریبا شبا ایستاده میخوابم....وسط غذا اصلا آب نمیخورم..چایی و قهوه و پیاز و سیر و سرخ کردنی و نوشابه کلا تمام مواد غذایی رو حذف کردم و دارم سوپ میخورم اما بازم این علائم هست.نمیدونم چیکار کنم

شوهر من این مشکل رو داشت جوری که دکتر گفت مری شوهرم زخم شده شدیدا...

با راهکارهای دکتر خداروشکر بهتر شد:البته یه مدت کوتاه دارو مصرف کرد

اما بالش رو موقع خواب یکم بالاتر از سطح زمین میزاره یا دوتا بالش میزاره زیر سرش

ادویه جات غذا رو خیییلی کم میریزم

ادویه  خیییلی رفلاکس شوهرمو بدتر میکرد

از موقعی که کم میریزم خیلی بهتر شده

من اصلا یه علائمی دارم که عجیبه...من خیلی گلوم متلهب شده و سینوسام خیلی درگیر شده....آب دهن قورت مید ...

سلام عزیزم شما هم خلط پشت حلق دارین؟ من رفلاکس خاموش دارم فکر کنم زده به سبنوس هام که یک ساله مدام خلط شدید گلو دارم خیلی اذیتم میکنه خلط😑

سلام عزیزم شما هم خلط پشت حلق دارین؟ من رفلاکس خاموش دارم فکر کنم زده به سبنوس هام که یک ساله مدام خ ...

نه من اصلا خلط و ترشح ندارم و احساس فشار دارم فقط....فشار زیاد بین دوتا چشم و وسط بینی...خوب چرا پیش متخصص گوش و حلق و بینی نمیری عزیزم؟شاید با یه آنتی قارچ یا ضد باکتری خوب بشی

چی گفت بهت؟دارو نداد؟

گفت آلرژی هم داری، داروی الرژی اسپری داد ولی اثر تاثیری نکرد،

دوباره یه دکتر دیگه هم رفتم اونم گفت آلرژیت خیلی کمه، خلط گلوت بخاطر الرژی نیس و نیاز به داروی الرژی نداری.

خیلی اذیتم میکنه خلط و آروغ زدن

گفت آلرژی هم داری، داروی الرژی اسپری داد ولی اثر تاثیری نکرد،دوباره یه دکتر دیگه هم رفتم اونم گفت آل ...

داخل بینی رو معاینه نکرد با اون دوربینه؟شاید برگشت اسید داری و یا شایدم پلیپ اینا رو با معاینه تشخیص داد؟