2777
2789
عنوان

خسته شدمممم دیگه 🙂❌

146 بازدید | 10 پست

همش درس

همش امتحان 

هنگ کردم دگ 

از عصر ساعت ۵ تا یه ساعت پیش داشتم درس میخوندم برا امتحان فردام 🥺👩🏻‍🎓 چرا امتحانا تموم نمیشه 

اصن انگیزه ندارم کسی بهم انگیزه نمیده 💔 

فق بخاطر اینکه حال مامانم خوب باشه درس میخونم 

جان من سنگ دلی ، دل به تو دادن غلط است 🖤"

خوشحال باش فردا مدارس تعطیله 

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃

خداروشکر کن بعضی مشکلا خیلی سخته همینکه میتونی درس بخونی جا شکر داره(:

چهارمین کاربریمه،یکیش تعلیق شدم دوتاش کابرا دلمو شکستن با حرفاشون درخواست تعلیق دادم ولی با یه شروع قوی برگشتم😎😂واسه آرامشم و رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میگی؟✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ساعت ۵؟؟😐این ک خستگی نداره من موقع امتحانام از مدرسه که میومدم یه ساعت استراحت میکردم بعد میرفت ...

منم تا ۵ مدرسه بودم بعد اومدم ناهار خوردم و شروع کردم الانم بشدت خوابم میاد ولی میخوام بشینم بخونم 

برا بقیه درس نخون برای اینده خودت درس بخون چون بعد دستت ت جیب خودته ب این فک کن این خوش گذرونیا همیش ...

مامانمم میگه ولی بخاطر افسردگی شدیدی که گرفتم ، معدم ترم 1 اصن خوب نشد و الان دارم تلاشمو میکنم که مامانم با دیدن معدلم خوشحال بشه وگرنه اصن حصله ندارم 

مامانمم میگه ولی بخاطر افسردگی شدیدی که گرفتم ، معدم ترم 1 اصن خوب نشد و الان دارم تلاشمو میکنم که م ...

برای افسردگیت گوشیو جمع کن خودتو با چیزایی ک بهت ارامش میده سرگرم کن انرژی انگیزه ک گرفتی برو سراغ درست 

برای افسردگیت گوشیو جمع کن خودتو با چیزایی ک بهت ارامش میده سرگرم کن انرژی انگیزه ک گرفتی برو سراغ د ...

ممنون بابت حرفات . شاید باورت نشه ولی انرژی گرفتم و پر انرژی تر میخوام درسمو شروع کن 🥺❤