2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا

3475 بازدید | 57 پست

بچه ها تاحالا کسی با این قرص لاغر شده ؟؟اصلشو باید از کجا بگیرم گوگل یه سایت بودم مشاوره گرفتم گفت تاثیر داره و خیالت راحت باشه و فلان ولی میخام ببینم استفاده حرده کسی

نگید رژیم رعایت کن قرص نخور فلانو اینا تا چند وقت دیگه باید لاغر کنم غذامم خیلی کمه شاید ۷.۸تا قاشق بیشتر غذا نخورم هر وعده ولی لاغر نمیشم

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیدونم طبعم چی هست از کجا باید بفهمم؟

اصل هست کد بزنی توی سایت اسپانیا تایید می‌کنه خودمم دارم میخورم چند روزه البته تازه خریدما تازه دارم مصرف میکنم ولی اشتهام خیلی خیلی کم کرده 

اصل هست کد بزنی توی سایت اسپانیا تایید می‌کنه خودمم دارم میخورم چند روزه البته تازه خریدما تازه دارم ...

وزنم کم کردین ؟؟واقعا قرص خوبی هستش یه سایت زده۳۹۰یه سایت زده۴۰۰وخورده ای نمیدونم کدوم بگیرم میترسم بگیرم قلابی باشن 

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜
وزنم کم کردین ؟؟واقعا قرص خوبی هستش یه سایت زده۳۹۰یه سایت زده۴۰۰وخورده ای نمیدونم کدوم بگیرم میترسم ...

عزیزم سه روزه میخورم  اشتهام خیلی کم شده  نمیدونم ولی حواست باشه اصل باشه من خریدم ۴۰۰

اصلا نمیدونم طبعم چی هست از کجا باید بفهمم؟

معمولا طبع بلغم با رژیم سخت هم دیر وزن کم میکنن،همه مواد غذایی سرد هستن معمولا

چاقی شکمی،پوست روشن،موی نازک و کم پشت،تشنگی مفرط،خستگی،خواب الودگی،ریزش مو،کدوم رو داری؟