2777
2789
عنوان

شوهر مطیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من دیدم بعضی مردا واقعا بی ظرفیتن وقتی میای بهشون اقتدار بدی پر رو تر میشن! و تحویل نمی گیرن

عه! من که هر کس رو دیدم اقتدار داده زندگیش عالی شده. البته درسته به ظرفیت اون آدم هم بستگی داره

دلایل متعدد داره یکی تربیت مادرش سختگیرانه بوده، دوم احساس حقارت نسبت به همسرش، سوم و رایجتر از همه زندگی پنهانی و خیانت چون نمیخواد به هیچوجه اصطحکاکی پیش بیاد که بازخواست بشه 

باید از زنداییم بپرسم که کل طایفشون با پسر شاه هم وصلت کنن پسره قید خانواده شو میزنه جذب زن و مادر ز ...

جدی چه خوب ...حتما دخترای خوب و باسیاستی دارن

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
ترس نیست احترام و عشقه من نمیفهمم چرا شماها تا یه مردی زنشو دوس داره و عاشقشه و برای حرفاش ارزش قا ...

من که نگفتم همچین مردایی ترسو هستن ارزش قایل بودن برای زن خیلی هم خوبه اما نه به شرطی که مرد کلا خودش رو فراموش کنه و برده ی زنش بشه .

چون ندیدن عادت دارن فقط زنا رو بدبخت و ذلیل ببینن

افرین واقعا حرفت درسته

اما کتک زدن یه زن و زندانی کردنش تو خونه نزاشتن تنهایی رفتن بیرون و... براشون عادیه

اما عشقو علاقه و دوست داشتن احترام مرد به زن براشون عادی نیست

جدی چه خوب ...حتما دخترای خوب و باسیاستی دارن

نه والا مادربزرگ مو سکته داد زنداییم و لذا خاهرش 

پدری دارن پشتشون که هر کاری بکنن پشتشونه داماد حق نداره بگه بالا چششون ابروعه ولی از اون طرف یجوری زبون میریزن واسه داماد خدمت می کنن نه که خونه بدن ها میبرن باغ شون ویلاشون دامادم مببینه با اینا خوشه جذب شون میشه ثانیا رابطه جنسی زنداییم هلاک بود به خاطر پرمویی اون ناحیه دخترش کلا دخترش ۱۹سالشه ها و ابزار شون زبون پرچرب و اونه