2777
2789
عنوان

شوهر مطیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 56 پست

بیچاره علی 😁😁😁😁

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

من که عاشق یه همچین زنیم

وا 😐

بزار از راه برسی بعد اظهار علاقه کن

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما ی رسمی داریم

عروس دوماد روز عقد وقتی میرن جایگاه عروس میخوان بشین ان اگر زن قبل مرد بشینه میشه مطیع شوهرش اگر شوهر قبل زن بشینه میشه گوش به فرمان زنش

حالا من رفتم تو جایگاه قبل از اینکه مامان دوماد بخواد به خودش بجنبه بگه اول تو نشین من بهش نگاه کردم با یک لبخند ژوکوند گفتم بشین

با خودم گفتم حتما نمیشیه

اون زردی نشست

مامانم میگه لازم نبود تو بگی این بنده خدا همینجوری ام حساب میبره🤣مادر شوهرم به شوهرم میگه عوا خاک عالم پسر تو که حرف گوش کن نبودی الان جوگیر شدی

خودم اصلا احساس قدرت کردم گفتم بشین نشست

الان مثال شما رو دیدم یاد عقد خودم افتادم

به دریا می زنم ! شاید به سوی ساحلی دیگر مگر آسان نماید مشکلم را مشکلی دیگر ...

نه والا مادربزرگ مو سکته داد زنداییم و لذا خاهرش پدری دارن پشتشون که هر کاری بکنن پشتشونه داماد حق ن ...

دخترش اون ناحیه اش پرمو هست چع ارتباطی به زن ذلیلی داییت داره

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

مسخرست افکارتون عشق یعنی ما نه من زندگی یعنی تو بوی منو بدی من بوی تورو زندگی یعنی قدم زدن دوتایی تو یه عصر پاییزی زیر نم بارو مرد و زن باید با ادب و احترام تو طول تمام زندگی با هم برخورد کنن برده بودن یعنی چی افکارتون و نگاهتون قشنگ نیس

من فکر می کنم همه آدمها آزادن

عشق هم سرشار از آزادی و رها بودنه

اگر کسی رو مطیع کنی این مفهومش عشق نیست

تفاهم باعث نزدیکی بیشتر در روابط میشه اما به اطاعت و حرف شنوی ارتباطی نداره

بعضی انسانها بطور کلی چه مرد چه زن منفعل هستند و قدرت تصمیم گیری ضعیفی دارند و دوست دارند همیشه گوش به فرمان باشند حالا مهم نیست کی بهشون فرمان میده میتونه اون شخص مادر باشه همسر باشه یا حتی مدیرشون

من و همسرم عاشق همیم اما توقع ندارم همیشه همسرم به حرفهام گوش بده اصلا از چنین شخصیتهایی خوشم نمیاد

همسر من دقیقا همینه.من انقدرررر غر غرو ایراد گیر بد اخلاقما.خودم میدونم.ولی همسرم ترسی ازم نداره.اول اینکه چون خیلی دوسم داره نمیخواد استرسی بشم.دوم چون میدونه خیلی دانا هستم و بارها گفته هربار به حرفت گوش نکردم ضرر کردم.دیگه خانوادشم همینجوری باهام رفتار میکنن خداروشکر.منم جونمو واسه همسرم میدم.

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

سه مورد مطیع بودن دیدم

۱) مرد توسط مادری نادان و سُلطه جو و گستاخ تربیت شده و ناخواسته شخصیت ضعیف و غیر قابل تحمل داره و مجبوره که گوش به فرمان زنش باشه تا پذیرفته بشه

۲) مرد دسته گل به آب داده و زنش زهر چشم ازش گرفته و تا آخر عمر مرد ،باج میده و ذلیل هست

۳) مرد توسط یک مادر با روان سالم بزرگ شده و روش رفتار با خانوم و زن زندگیشو بلده و ته قلبی و خیلی با افتخار هوای خانومشو داره و به حرفاش گوش میده

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم👩❤️👨 ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق دیارمم ، عاشق «بارون🌧️»عاشق «جنگل🌳»عاشق «کوه⛰️» عاشق «دریا🌊» ، بهشت من🏞️ ، شهر من همه اینا رو با هم داره ،کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»

بعضی از آقایان شخصیت ذاتا آروم و مهربون و حرف گوش کنی دارن بعضی وقتها هم خانمها از اول اینجوری رفتار ...

نه خیلی هم ذاتا نیست بردار شوهر من تا چند سال پیش هرروز جر و دعوا و قهر کتک کاری با زنش کلا نه زنش اخلاق داره نه خودش ولی چند سالیه عین پروانه دور سر زنش میچرخه حتا من دیدم زنش چش غره میره براش و شوهره میترسه ازش هرروز تو شهرن گشت و گذار هرجا تاکید میکنم هرجا حتی مکانیکی یا ارایشگاه مردونه هم زنشو میبره نمیدونم دلیلشو ولی فکر کنم از معجزه های دعا باشه😂