2777
2789
عنوان

دعوایی خواهرمو نامزدش بخاطر گوشی

226 بازدید | 14 پست

یک هفتع ست گوشی خواهرم خراب شدع بردع درستش کنع 

تا حالا تعمیرات درس نکردع 

فردایی اون روز زنگ زد بع نامزدش گف گوشیم خراب شدع 

پول بفرس درس کنم اونم فرستاد

الان یک هفت ست درس نکردن 

نامزدش میگع گوشیت خراب نی خودت خط تو خاموش کردی

مزاحم داشتی برا همین بهونت گوشیع میگی خراب شدع

خواهرم میگع اگع امروز گوشیمو درس نکن زنگ میزنم بع نامزدم میگم برام گوشی بگیرع

اونو هم بگم خواهرم خیلی اعصابش خرابع من بدبختو کلافع کردع بس زر میزنع میگع چجوری بش بگم برام گوشی بگیرع با زبون تند یا چربو نرم 

خدا میدونع این چربو نرم بتونع بگع 

😂😂😂

نامزدش شکاکه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازع گوشیو اوایل نامزدیشون گرف براش 

بعد دعواشون شد بابام گوشی ابجیمو زد بع دیوار گف دیگع با نامزدتت حرف نزن

ولی نامزدش دوبارع براش گوشی داد 

البتع گوشی خودشو 

بقول نامزدم اول خودش گوشیع رو پارع کردع بعد دادع بع ابجیم😂😂😂

بستگی برش حرفش داره ک چ مدلیش تاثیر داره وشخصیت فرد مقابل

ابجیم چاپلوسی بلد نی 😂

ولی نامزدش دوس دارع موادب باش حرف زنع ولی اگه باهاش خوب حرف زدی روش میرع بالا دیگع میدونین کع 😂

خعلی  اگع با من اینجوری میکرد سرشو زدع بودم فرستاده بودم برا مامانش😂😂 ولی خواهرم صبورع

عقد هستن ؟ زندگی با همچین آدمی خیلی خیلی سخته 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

عزیزم اولا نامزدش خیلی اشغاله ک همچین فکری میکنه

دوما بهش میگه حالا ک اینجوری فکر میکنی برو برام گوشی بخر قبض تعمیراتی هم میده بهش میگه گوشی رو هم خودت برو تحویل بگیر

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ابجیم چاپلوسی بلد نی 😂 ولی نامزدش دوس دارع موادب باش حرف زنع ولی اگه باهاش خوب حرف زدی روش میرع با ...

خو پنجاه پنجاه بحرفه ک روش تره بالا

واسه خوشبختی خودم خانوادم یه صلوات بفرست همین الان همین شما😂😜
عزیزم اولا نامزدش خیلی اشغاله ک همچین فکری میکنه دوما بهش میگه حالا ک اینجوری فکر میکنی برو برام گو ...

نامزدش یع شهر دیگع ست وگرنع الان بدبخت شدع بود😒😂

ابجیمم بع هیشکی نمیگع اخلاق گندشو جز من

ارع عقدن ۵ سالع

😢 این مرد پیرش میکنه

خو پنجاه پنجاه بحرفه ک روش تره بالا

نمیشع این خیلی پروعه بخدا 

اصن نمیشع باهاش حرف درست

اگع خوب حرف زنی روش میرع بالا فک میکنع چخبرع

اگع بد حرف زنی یکم دعوا میکنع ولی بعد خودش اشتی میکنع و کلی معذرت خواهی

البتع بازم خودشو مقصر نمیدونع کلا اخلاقش اینجوریع

😢 این مرد پیرش میکنه

پیرش کردع خبر ندارع

اون دخترای فکو فامیل خودشو میبینع فک میکنع مالع ماهم اینجوریع اخع اونا خیلی ازادن هر کاری دوس داشتع باشن انجام میدن

البتع برا ما خانوادمون یکم تعصبی هسن

پیرش کردع خبر ندارع اون دخترای فکو فامیل خودشو میبینع فک میکنع مالع ماهم اینجوریع اخع اونا خیلی ازا ...

خواهرت خودش شکایتی نداره از شکاک بودنش ؟