2777
2789

از شما بیشتره 

مثلا من خواهر شوهرم باهم ازدواج کردیم تقریبا

الان همش روی خوب بیاری هستن

شوهرش دو جای دولتی عالی کار میکنه با درامد خوب

خودشم کارمند دولت

من شوهرم چقد درس خوند و الان ب زور حقوق کارگری میگیره

اونا ی پارتی اساسی دارن

تند تند براشون کار میکنه

دلم میشکنه

ن از اینکه اونا دارن

از اینکه خودمون نداریم

هرروز ی جوری میشه براشون بهتر میشه

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رزق هرکسی رو خدا میده اینو اگر بدونی شماهم منتظر بهترینا باشین تلاش کنین ممکن عالی ترینا براتون پیش بیاد حسادت رزق و برکت رو از بین میبره 

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
نه چرا حسادت بکنم ،خواهر شوهر منم شوهرش تاجر است و خیلی اوضاع مالیش از ما بهتره ولی خب من ملاکم برای ...

اینا اول از ما بدتر بودن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

نه حسادت رزق و برکت رو کلا از بین میبره .... 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

نبابا حسودی نمیکنم ک چرا بیشتر دارن وفلان درصورتیکه شوهرمن بیشتر کار کرده عمروسلامتیشوگذاشته .فقط هرزگاهی ب یه خواهر شوهرم حسودی میکنم  چون پدرشوهر مادرشوهرش مردن به شوهرش ارث رسیده دیگه کامله کامله خاسته های دنیویش..حسودیم ب اون میشه فقط اونم وقتی اخلاق گند شوهرش میاد جلوچشمم میگم ارزش نداره اون ارث وفلان

رزق هرکسی رو خدا میده اینو اگر بدونی شماهم منتظر بهترینا باشین تلاش کنین ممکن عالی ترینا براتون پیش ...

خیلی دلم میگیره

ما باهم شروع کردیم

اونام مثل ما بودن

فقط چون پارتی دارن براشون کار میکنه

اصلا 

پول  تو زندگی برای من خیلییییی بی ارزش هست 

اگر کسی پادشاهی هم کنه،برام مهم نیست چون زندگی اون هست 

و مطمعنم من تو زندگی یه چیزی دارم که اون نداره 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
نه حسادت رزق و برکت رو کلا از بین میبره .... 

خیلی سعی میکنم ولی دلم میگیره

الان ماهی راحت50 درمیارن

فقط چون پارتی دارن

اینا اول از ما بدتر بودن

خب باشن ، اینکه دلیل نمیشه 

قرار نیست همیشه ما وضعمون بهتر از بقیه باشه 

شما خودتون تلاش کنید ،اگر شاغل نیستید حتما اقدام کنید برای کار کردن و دید مثبت داشته باشید