2777
2789

هر موقع صداشون زدم و باهاشون درددل کردم یه جوری جواب دادن و حاجت دادن. خواهرشون هم همینطور. اگه یادتون باشه اون موقع که از بچم یه هفته بی خبر بودم یه شب تا صبح با امام رضا درددل کردم و گریه کردم. دیگه بعد از یه هفته که بچمو گرفتم بابام گفت سه شب پیش خواب دیدم خادم امام رضا شدی (یعنی دقیقا همون شب که با امام رضا درددل کردم) و صورتت هم خیلی نورانی شده. مو به تنم سیخ شد وبا اینکه جلوی هیچ کس سعی میکنم گریه نکنم ولی همینطور اشکام بی اختیار سرازیر شد 💔نمی دونم تعبیرش چیه ولی یه نوری تو دلم روشن شده 🌠☀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

منو چهار ساله نطلبیده دلخورم

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

از وقتی نیت کردم برا حاجتم و دیدنش

۴ بار خواب حرم دیدم نمیدونم چی میشه 💔

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو چهار ساله نطلبیده دلخورم

منم 4 سال بیشتره نرفتم. مهم دله که وصل بشه به نظر من. حالا از هرجا که می خوای باشی 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

منم 4 سال بیشتره نرفتم. مهم دله که وصل بشه به نظر من. حالا از هرجا که می خوای باشی 

بله درسته🌺

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
از وقتی نیت کردم برا حاجتم و دیدنش ۴ بار خواب حرم دیدم نمیدونم چی میشه 💔

دلت وصل شده حتما ❤️

من همین امروز اونجا بودم برای شفای مریضم

میشه براش دعا کنید شما دلت پاکه

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
خوش به حالت 💔

دنبال یه معجزه ام به نظرم اینم میتونه یه نشونه باشه ❤️

دلت وصل شده حتما ❤️

خدا کنه آرومم کنه خیلی حالم بدع

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
بله درسته🌺

🌺☀️

منم بعد چهار سال ماه رمضون قسمت شد رفتم حرم 

خوش به سعادتتون 😍