2777
2789

اینو گفتم عمق فاجعه رو بدونی دروغ نمیگم تو منجلاب گیر افتادم که نه میتونم جدا بشم و نه شرایط جدایی رو دارم 

فقط آرزو میکنم خدایا عمرمو تموم کن دیگه نخواستم 

دوستان فقط بگم مشکلات من از همه آدم‌هایی که تا حالا دیدین بدتره و بیشتر تمومی نداره نمی‌دونم چیکار کنم 

مضطر شدم بخدا دستتون رو می‌بوسم فقط ازتون التماس دعا دارم 

تو سن ۲۵ سالگی بدترین زندگی که فکرشو میکنید رو تجربه کردم و تموم هم نمیشه تو برزخ گیر افتادم بخدا جهنم به تمام معنا 

ببخشید که قسمتون میدم ولی به جان عزیزتون لطفا همین طور که تو تاپیک ها هستین از سوز دلتون برام دعا کنید مشکلاتم حل بشه 

بخدا حالم بده نمیتونم خودکشی کنم والا حتما میکردم 

بخدا میرم حرم اونجا آقا بهم نگاه نمیکنه و اصلا جواب منو نمی‌ده گاهی می‌خوام پاهای زاعر ها شو ببوسم بگم فقط برام دعا کنید 

تمام امیدم اینجا بود آخه میگن دل شما دوستان پاک 

همه مشکل دارن درست ولی مال من دیگه خیلی خیلی خراب همه چی خراب 

تو رو خدا دعا کن برا من دیگه خسته شدم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

دیگه بریدم 

خواهر جونم حاجت روا شی الهی

عزیز چله ی ذکر استغفار و یس و زیارت عاشورا عالیه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم فقط با زبون پاکتون برام دعا کنید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد ❤️😘غمت نباشه، 

خدا بزرگه حل میشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔