2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 63 پست
عزیزم روز8تاده بایدانجام بشه وازپریودتاعکس نزدیکی هم نشه یه چیزدیگه هم هست که عکس برالوله هاس که بازباشن برای شمابراکیستاتون نوشته؟
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شیدا جون بخدا ناشکری نمیکنم ولی من بدنمو خوب میشناسم اصلا طاقت درد ندارم زود از حال میرم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
من مشکلم پلی کیستیکه عزیزم فردا از دکتر میپرسم اگه مشکلی داشته باشه نمیرم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
من بازم میگم اینایی که که میگن وحشتناکه کولی بازی درمیارن چون درد داره ولی نه درحدی که جیغ وهوارراه بندازن من که اولین باررفتم وقتی صدای جیغ ها رو شنیدم رنگم مثل گچ شد تمام تنم یخ کرد وقتی رفتم تو فقط اون دستگاه معاینه اسپکتلوم رو گذاشتن بعد هم دوتا لوله نازک کردن داخل مایع رو تزریق کردن بعد هم عکس انداختن فقط وقتی بلند میشی چون تازه پریودت تموم شده لخته خون ازت میاد که اونم با نواربهداشتی حل میشه
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
اصلا نترس رومئو جون عکس رنگی رو باید بلافاصله بعد پریودکه خونریزی قطع شد بدی
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
من اصلالکه ولخته نداشتم جیغ ودادم نکردم ولی دردرواحساس کردم... مرسی دوست خوبم خدابعدیه بارداری پوچ وسه سال چشم انتظاری ادخترموبهمون داده الان چهارماه ونیمشه انشااله زودزودقسمت شمابشه
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
2791
2779
2792