2777
2789
عنوان

کار در خط تولید و تزریق‌ پلاستیک

101 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

کسی تجربه مشابه داره یا اطرافیانش توی این کار باشه؟

کلا چجوریه کارش خیلی‌ سخته تزریق‌ پلاستیک؟

خطرناکه کار با دستگاهاش؟

واسه خانم سخته ولی ب نظرم آقایون بتونن

من واسه خودم میخوام

یه جا پیدا کردم برای تزریق پلاستیک گفتن فردا برم مصاحبه

ولی اصلا آشنایی ندارم به کارش یکم میترسم چیزای خوبی نشنیدم از کار تو خط تولید و سختیاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سخت نیست 

قالب رو میبندی و تنظیم میکنی خودش میزنه 

البته اگه قالب اتومات باشه که خودش همه کار میکنه فقط باید حواست باشه که مواد تموم شد دوباره بریزی 

دستی باید خودت بزنی باز کنی و قطعه رو برداری 

نیمه اتومات هم که یک دونه قطعه میزنه وایمیسته تا دوباره استارت قطعه بعدی رو بزنی 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

کلا سرپا هستی دستگاه انجام میده و شما خروجی رو چک میکنی و قطعه رو بر میداری من قبلا مصاحبه رفتم تایی ...

منم شاید برم مصاحبه رو خوبه آدم آشنا میشه به کار

یه سوال دوستم میگفت دستگاهاش خطرناکه بخوای دست ببری برداری جنس و

راسته بنظرتون؟

نه سخت نیست قالب رو میبندی و تنظیم میکنی خودش میزنه البته اگه قالب اتومات باشه که خودش همه کار میکنه ...

اهان پس که اینطور

اگه اینجوری باشه خوبه من تو ذهنم خیلی سخت تر بود

بعد دستگاهاش خطرناک نیستش؟

من یه چیزایی شنیدم از دستگاهای خط تولید خیلی میترسم

منم شاید برم مصاحبه رو خوبه آدم آشنا میشه به کاریه سوال دوستم میگفت دستگاهاش خطرناکه بخوای دست ببری ...

اون واسه زمانیه که قالب دستی باشه

تازه همونم خطرناک نیست مگر چقدر حواس پرت باشی که دستت بمونه لای قالب و اتفاقی بیافته

اهان پس که اینطوراگه اینجوری باشه خوبه من تو ذهنم خیلی سخت تر بودبعد دستگاهاش خطرناک نیستش؟من یه چیز ...

نه خیالت راحت 

آسونه فقط باید سرپا باشی و هی قطعه های تولید شده رو جمع و جور کنی و حواست باشه ک مواد تموم شد دوباره بریزی

اون واسه زمانیه که قالب دستی باشهتازه همونم خطرناک نیست مگر چقدر حواس پرت باشی که دستت بمونه لای قال ...

وای راست میگی؟ خدا خیرت بده انقدر کار پیدا کردن سخت شده اینم که پیدا شده دوستام یه چیزایی تعریف‌ کردن خیلی ترسیدم

پس فردا تو مصاحبه میپرسم که دستی هست یا اتومات

وای راست میگی؟ خدا خیرت بده انقدر کار پیدا کردن سخت شده اینم که پیدا شده دوستام یه چیزایی تعریف‌ کرد ...

من چون خودم قالب سازی کار میکنم اکثرا پرون اتوماتن ولی بعضی از قالب ها که تک حفره هستن و سنگین دستی میزنن 

موفق باشی عزیزم ❤️❤️