2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 63 پست
رومئو جون من هم که گفتم درد داره درحد معاینه دکترزنان اون دستگاه پلاستیکیشو میذاره که معاینه کنه درهمون حد درد داره بعضی زنا کولی بازی درمیارن
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
خدا کنه واسه منم همینطور باشه اصلا یادم نبود الان یادم افتاد که دکتر گفت واست عکس رنگی هم نوشتم بد جور استرس گرفتم صبح زود باید همسرمو بیدار کنم شیاف بخره
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا قرار بری؟
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 
من روز نهم قاعدگی رفتم یعنی دکتر گفت از روز هشت تا ده باید بری
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 
قند عسلم من تنها معاینه ای که رفتم سونو شکمی و سونو واژینال بود اونا هم که درد ندارن دعا کنین واسم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
عزیزم نترس
باور کن من انقد ترسیده بودم یه هفته خوابم نمیبرد فقط میگفتم زودتر اول دی بیاد و تموم بشه شب بشه راحت بشم
قندعسل جون کولی بازی نداره که من خودم خیلی اذیت شدم ولی بعضیهابراشون راحته
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
فردا ایشالا میری میبینی چیزی نیست فقط شیاف یادت نره البته دکتر به من گفت یه شیاف هم بعدش استفاده کن که من بی خیالش شدم حتما با خودت نوار بهداشتی ببر و یه آبمیوه شیرین
ای خداااااااااااااااا چرا بعضی ها همون ماه اول باردار میشن بعضی ها مثل من باید مکافات بکشن ؟ مگه ما چه گناهی کردیم ؟
نتیجه رو بیا اطلاع بده لطفأ
2791
2779
2792