2777
2789

اخه چجوری یکی رو که بیشتر از دوساله باهاشم و دوسش دارم و همه جوره باهاش کنار اومدم رو فراموش کنم و بیخیالش بشم

یه وقتایی حس میکنم به اندازه خودم دوسم نداره

کم کم دارم ناامید میشم ازش 

بعضی وقتا باورم نداره....دیروز باهم بودیم بهش گفنم اگه چیزیت بشه بمیری من نابود میشم....میگه نه بابا نهایتش دوروز.....

یعنی یه همچین شناختی از من داره

خبر نداره از دل من

نمیفهمه منو

ببینید توضیحی که بهش دادم موثر هست یا ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دست خودم نیس متاسفانه نه جواب نداد بیشعور

ببین کاری نکن بشی الانه من

واسه خودت ارزش قائل باش عزیزم

پیامای طولانی. زنگای مداوم و محبت زیاد نمیتونه برا پسر قدر نشناس کاری کنه

قدیم بود از محبت خارها گل میشد. الان شاخ میشه در حدی ک جواب خودتم نمیده. حواستو بده بیشتر ازین غرورت خورد نشه. 

ببین کاری نکن بشی الانه من واسه خودت ارزش قائل باش عزیزم پیامای طولانی. زنگای مداوم و محبت زیاد نم ...

خیلی نمک نشناسه

اصلا نمیفهمه من دارم چی مبکشم

هر دفعه سرقرار مجبور میشم خانواده رو بپیچونم و با بهونه دانشگاه یا کارای دیگه از خونه بزنم بیرون ک فقط این عن اقا رو ببینم

نمیبینه بخاطرش چه شرایطی رو پشت سر میذارم که کم کاری نکرده باشم فقط 

خیلی نمک نشناسه اصلا نمیفهمه من دارم چی مبکشم هر دفعه سرقرار مجبور میشم خانواده رو بپیچونم و با به ...

منم ازین حماقتا زیاد کردم

الان میگم ای وای چقدر خر بودم

ولی تجربه بود و گذشت

من جات باشم چن روز گم و گور میشم هیچ اثری از خودم نمیزارم و حسرت پیامام و دیدنمو  به دلش میزارم

منم ازین حماقتا زیاد کردم الان میگم ای وای چقدر خر بودم ولی تجربه بود و گذشت من جات باشم چن روز گ ...

منم الان میخوام همینکارو کنم

چند روز گوشیش بدون صدای پیامای من بمونه حالیش میشه 

بزار بره دوراشو بزنه دوبار که خیانت دید آدم میشه و یادش میاد تو چقدر واسش خوب بودی بزار بره دنبال ...

اون موقع تازه عشق من بهش ثابت میشه الان نمیفهمه

بعدا که سن و سالی ازش گذشت 

یاد من میوفته