2777
2789

همش میگن شما شیفت شب دارین در اینده به زندگی نمیرسین 

دوس داشتیم همینو انتخاب کنیم مگه پرستار خانم لازم نیست اخه؟

دیگه انقد که اینارو گفتن حالم از هر چی بیمارستانه بهم میخوره با اینکه اوایل خیلی دوسش داشتم.....

کاش منم پرستار بودم خیلی دوست دارم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگن دیگه

منم دارم اپلای میکنم برای پزشکی

میدونم قراره مسیری که انتخاب می‌کنم خیلی سخت باشه و زندگی عادی و خیلی تفریحاتمو بذارم کنار

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

هنوز هم عاشقش باش 

والا من خودم به شخصه شیفت شب خیلی راحتم 

به زندگیم میرسم،به مسافرتم میرسم و کاملا عادی دارم زندگی میکنم 

شاید مثل کارمند ها عصر بیکار نباشم یا شب اما یه دفعه دو روز پشت سر هم شیفت ندارم 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

منم ادامه تحصیلم تو این رشته 

ولی دلم رو سرد کردن ، کار سختیه و استرس داره و شغل برا دختر فققققطططط معلمی و فرهنگیان 😐خب حالا قبول دارم شاید پر استرس و سخت باشه ولی انقد نگین ب آدم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

يه دوستي داشتم، مامانش پرستار بود، 3 تا هم بچه داشت، 2 تا پسرش كوچيك بودن، شوهرشم 14،14 بود، يعني 14 روز سركار بود و اصلا خونه نميومد، 14 روز هم مرخصي كامل

اون 14 روز كه مرخصي بود دوستم راحت بود چون پدرش كمكش ميداد زلي 14 روز ديگه بيچاره حتي نميرسيد درس بخونه

بخدا ميگفت مامانم زماني كه از سر كار برميگرده انقدر خستس كه حال نداره غذا هم بخوره، ميگفت اون املا مسگه له داداش بزرگم منم غذا ميزارم دهنش

داداش كوچيكه هم مدرسه نميرفت ميفرستادنش مهد چون كسي پيشش نبود

یه عده با سهمیه قبول شدن به راحتی بعد ورود به رشته و کار دیدن کششو ندارن هرجا هم میشینن غر میزنن

بهشونم بگیم سهمیه ای از وسط نصفمون میکنن

ولب تعجب هم نداره کسی که زیست دببرستان رو تو کنکور با سهمیه شاید ۲۰ بزنه و بره پرستاری بخونه میخواد چجوری اون درسای سنگین و شیفت کاریش رو بگذرونه

همچنان امیدوار