2777
2789
عنوان

برا وزن گیری جنین چیا بخوریم خانما

8099 بازدید | 12 پست

سلام خانما میشه لطفاً از تجربه هاتون برا وزن گیری جنین بگید 

من هفته بیست و دوم بارداری هستم قرمه سبزی، قیمه، کلا گوشت قرمز ،کباب،مرغ، اینارو نمیتونم بخورم چیا بخورم که نی نیم وزن بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروتئین وزن میده مخصوصا گوشت من رفتم دکتر تغذیه برای وزن جنین اینا رو گفت و ماست ایسلندی و مغزیجات لیدی میل هم خوبه بخوری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا نمی تونی اینا رو بخوری ؟ گوشت سفید قرمز ابنا ک واجبه

دکترم مکمل اینارو نوشت برام 

شدیداً ویار دارم به اینا تا سه هفته پیش اصلا حتی نمیتونستم اینارو بپزم بوشون حالمو افتضاح خراب میکرد ولی الان برا پختشون مشکلی ندارم ولی همچنان نمیتونم بخورم 

من مولتی ویتامین میخوردم با گوشت مرغ کبابی با شیر موز بستنی با یه بشقاب پر میوه فصل بچم 4200 شده بود ...

منم مولتی پریناتال میخورم میوه رو خیلی بهتر از غذا میخورم ولی حیف گوشت نمیتونم بخورم شیرموز هم تو برنامه همیشگیم هست  

ماشاللّه خدا براتون حفظش کنه عزیزم😍😍😍 

منم مولتی پریناتال میخورم میوه رو خیلی بهتر از غذا میخورم ولی حیف گوشت نمیتونم بخورم شیرموز هم تو بر ...

مرسی عزیزم.  ولی حرصنخور برا وزنبگو فقط سلامت بلشهو دنیا بیاد زردی نگیره این مهمه وزن که بعد تولدم باخوردو خوراک خوبه میشه بالا برد.  بچه اولم 2کیلو 300 بود موقع ترخیص 1کیلو 900. الان11 سالشه ماشالله پهلوونیه برا خودش قده رشید داره از همه هم سناش یه سرو گردن بالاتره