2777
2789

این اسمش غیرت نیست جانکم

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این اسمش غیرت نیست جانکم

راستش منم فکر می‌کردم غیرت معنی خوبی داره. چند روز پیش یه نفر تو یه تاپیک گفت معنیش خوب نیست، رفتم تو گوگل سرچ کردم، دیدم آره واقعاً معنی خوبی نداره، به معنی حسادت مردانه و این حرفاست.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دقیقا اسمش غیرته ولاغیر

ایشون مریضن بددلن ، شکاکن 

متاسفانه امروزع ت جامعه ما مفهوم کلمه غیرت واسه ی عده بد جا افتادع!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
چرا از تاپیک یکی دیگه بدون اجازه پخش میکنی زشته والا . اوم اومده درد و دل کرده نباید ک سواستفاده کرد ...

سواستفاده نیست ولی دیدن حقیقت واسه شماها فشار ایجاد میکنه مثل اینکه

کسی که تاپیک میزنه تاپیکشو میبینن یعنی خودش عمومی میکرده

تو پیج پرایوتش که نذاشته 

من تو خونه پدر درگیر تعصبم...باید مدارا کرد فقط

اتفاقا نباید مدارا کرد

یه عمر زنان ایرانی مدارا کردن که امثال این اقا به خودش اجازه میدن به زناشون بگن "میکشمت"

و واقعا هم میکشن