2821
2789

[QUOTE=237467341]سواستفاده نیست ولی دیدن حقیقت واسه شماها فشار ایجاد میکنه مثل اینکه کسی که تاپیک میزنه تاپیکشو میبی ...[/QUOTEچی میگی جوجو ؟ تو چی از زندگی من میدونی   ک فشار بم میاد . کارتون درست نیس مطمعنم خودش راضی نیس 

But God... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=237467341]سواستفاده نیست ولی دیدن حقیقت واسه شماها فشار ایجاد میکنه مثل اینکه کسی که تاپیک می ...

خودش اگه راضی نبود پخش نمیکرد اسکرین شاتش رو و اون همه ادم دیدن قبلش پاک میکرد

لازم نیست از زندگیت بدونم میزان فشار از هر کلمه ای که تایپ کردی میباره

امر به معروف و نهی از منکرتم بذار واسه خودت🐶

🧃ریپ نزن

راستش منم فکر می‌کردم غیرت معنی خوبی داره. چند روز پیش یه نفر تو یه تاپیک گفت معنیش خوب نیست، رفتم ت ...

غیرت ینی حفظ و نگهداری از چیزی ک مال توعه واست عزیزه دوسش داری ن محدود کردنش!

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
خودش اگه راضی نبود پخش نمیکرد اسکرین شاتش رو و اون همه ادم دیدن قبلش پاک میکرد لازم نیست از زندگیت ...

کاش خونوادت مثه شوهره این خانوم باهات رفتار نمیکردن ک انقد پیگیر باشی غصه نخور ایشالا یه شوهر گیرت میاد ولللل

But God... 
کاش خونوادت مثه شوهره این خانوم باهات رفتار نمیکردن ک انقد پیگیر باشی غصه نخور ایشالا یه شوهر گیرت م ...

هاهاها😂😂😂😂کافر همه را به کیش خویش خواند

شما چون هم تو خانواده ای که بزرگ شدی و هم خانواده ای که تشکیل دادی ریده بودی فکر میکنی همه مثل خودتن😂نهایت افتخارتم اینه که شوهر کردی و بچه زاییدی😛

🧃ریپ نزن

میگم ک چیزی هز زندگی نمیدونی وگرنه برا بخت من خودتو جر میدادی    

وقتی میگی زندگیم شبیه تو شه پس یعنی خیلی داغون بودی و هستی😂 خودت برام زندگیتو تعریف کردی

🧃ریپ نزن

غیرت ینی حفظ و نگهداری از چیزی ک مال توعه واست عزیزه دوسش داری ن محدود کردنش!

من قصد بحث ندارم. خودم خوشحال میشم یه چیز جدید یاد می‌گیرم، گفتم شاید شمام دوست داشته باشی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

این دیگه غیرت نیست عزیزم تعصب الکیه یعنی چی میکشمت.راستی عزیزم ما یک اپلیکیشن داریم به اسم لیوم مخصوص خانوما توش کلی اطلاعات مفید داره که به درد هر دختری میخوره دوست داشتی دانلود و ازش استفاده کن.