2777
2789
عنوان

کم حرف

313 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها خوبید؟ بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام نمیدونم آخه چکار کنم 😔 توی جمع که هستم اصلا زیاد صحبت نمیکنم دوست دارم مثل بچه ها که خیلی با هم میخندن و شوخی و.... میکنند باشم اما بیشتر ساکتم حتی در کلاس بچه ها که دور هم میشیم چون من ساکتم زیاد توجه ای حتی نمیشه طبیعیه دیگه بسشتر توجه میشه به اون آدم های باحال از خیلی چیزا ناراحتم همش تقصیر خودمه همش به خاطر کم حرفیمه چکار کنم بچه ها دوستم داشته باشند و توی جمع ها باحال باشم خوب صحبت کنم و......؟

صحبت کن تو هم نظر بده به جوک هاشون بخند 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی کم حرفم.. هیچ دوستی هم ندارم 

من دوست هایی دارم اما حضوری کم حرفم دوستم انگار ندارن هیچوقت تا حالا باشون بیرون نرفتم آرزوم بود بهم نمیگن بیا توام با ما تقصیر خودمه همش به خودم حرف میزنم میخوام تغیر کنم

بزرگترین مشکل منم همینه

بنظرم‌اول باید معلوماتمونو ببریم بالا

مثلا من الان باید درباره زندگی مشترک بخونم

چون تو بطنش قرار گرفتم و هیچی هم نمیدونم‌و نمیتونم درست اظهار نظر کنم

نظراتم شل و وله

پس اگه یادبگیرم و بخونم دربارش ، نتیجه اش میشه پربار بودن و اگاهی بیشتر و حرفهای بیشتری هم برای گفتن دارم

.
صحبت کن تو هم نظر بده به جوک هاشون بخند 

اکثرا نمیدونم چی بگم حرفی به ذهنم نمیاد فقط میگم آره درست میگی یا باشون میخندم همین ولی همش ساکتم بهم بی توجه شده دوست دارم ذهن اینارو تغیر بدم دوستم داشته باشند تغیر پیدا کنم مثل خودشون باشم

من دوست هایی دارم اما حضوری کم حرفم دوستم انگار ندارن هیچوقت تا حالا باشون بیرون نرفتم آرزوم بود بهم ...

بخاطرهمون کم حرف بودنه که نمیگن توام بیا.وگرنه اینکه بگی دوست ندارن نیس.

الان عقل همه به چشم شونه.

تموم زندگیم خدا

مثلا یبار تو ارایشگاه بودم

داشتن درباره یه موضوعی حرف‌میزدن ،‌من کم‌و بیش میدونستما ولی درست نمیتونستم حرفمو انتقال بدم

چون اگاهیم از اون موضوع یجور تق و لق بود

بخاطر همین اعتماد بنفسشم نداشتم که بخوام چیزی بگم چون اطلاعاتم تقریبا پایین بود

.
بزرگترین مشکل منم همینه بنظرم‌اول باید معلوماتمونو ببریم بالا مثلا من الان باید درباره زندگی مشترک ...

نه خیلیا اصلا پر بار هم نیستن اما اهل حرف زدنن.همش بخاطر کمبود اعتماد به نفسه چیزی که نه پدر مادر بهمون یاد داد نه مدرسه

تموم زندگیم خدا

تاپیک دیشب منم درباره همین بود  خیلیا همینجورن ولی تا حالا نشنیدم درست بشه

یعنی توام همینجوری؟ خب به هر حال هر آدمی یه جوریه اما به نظرم باید اجتماعی باشیم معاشرتی باشیم تو جمع صحبت کنیم تا یاد بگیریم من خودم معاشرتی ام همیشه دوست دارم با دوست هام برم جایی دعوت کنم دور هم باشیم اما کم حرفیم منو جوره دیگه نشون میده و اکثرا تنهام

مثلا یبار تو ارایشگاه بودم داشتن درباره یه موضوعی حرف‌میزدن ،‌من کم‌و بیش میدونستما ولی درست نمیتون ...

اینجور مواقع میشه از طرف مقابل سوال بپرسی.از سوال پرسیدن نباید خجالت بکشی

تموم زندگیم خدا