2777
2789
عنوان

کم حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 41 پست
نه خیلیا اصلا پر بار هم نیستن اما اهل حرف زدنن.همش بخاطر کمبود اعتماد به نفسه چیزی که نه پدر مادر به ...

اخه همونا هم یچیزی تو مغزشون هست که بخوان بیانش کنن

من اون لحظه شاید چیزیم نیاد به ذهنم ،فقط بلدم تایید کنم

بعدا یادم میوفته که میتونستم بیشتز حرف بزنم یا توضیح بدم

بنظر خودم اطلاعاتم پایینه و یجورایی حافظمم کمه 🤔

اعتماد بنفسو که اره‌....

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری.میفهمم حسی که داریو.رو خودت کار کنی مطمعن باش تغییر میکنی.اعتماد به نفستو باید ببری بالا.

چکار کنم که واقعا تغیر کنم یه بار با بزرگی حرف زدم گفت بشین با خودت حرف بزن تو آینه نگاه کن فرض کم اونجایی گفت عادت میکنی اینجوری همش دوست داری صحبت کنی و حرف هایی به ذهنت میاد شما هم همینجور میگین دوست دارم تو خونه اگر راه خوبیه تمرین کنم باورت میشه حتی تو خونه صحبت نمیکنم زیاد

اخه همونا هم یچیزی تو مغزشون هست که بخوان بیانش کنن من اون لحظه شاید چیزیم نیاد به ذهنم ،فقط بلدم ت ...

بعضیارو دیدی میخواین اتفاقای روز شونو تعریف کنن ریز و درشت رو با تماااام جزعیات تعریف میکنن.

باید اونطوری بشی.کلی گویی نکنی.اصن چرت و پرت بگو تا عادت کنی به حرف زدن

تموم زندگیم خدا

یعنی توام همینجوری؟ خب به هر حال هر آدمی یه جوریه اما به نظرم باید اجتماعی باشیم معاشرتی باشیم تو جم ...

البته این فقط تجربه منه حتما درست نیست 

ولی بنظر ما هایی که اینجوریم فقط میتونیم با ی تایپ از ادمایی تعامل خیلی خوب برقرار کنیم 

مثلا من با بیشتر ادما نمیتونم اونجوری بگو بخند کنم یا میرم ارایشگاه نمیتونم همونجا ارتباط بگیرم اما برونگراها چرا 

ولی مثلا تو بیست نفر ادم سه نفر پیدا کردم که باهاشون راحتم همونجوری حرف میزنیم میخندیم 

بزرگترین مشکل منم همینه بنظرم‌اول باید معلوماتمونو ببریم بالا مثلا من الان باید درباره زندگی مشترک ...

یعنی میگی اطلاعاتمونو ببریم بالا آره من خودم تو خیلی چیز ها نظر ندارم نمیدونم حالا شاید برم کتابی بگیرم

چکار کنم که واقعا تغیر کنم یه بار با بزرگی حرف زدم گفت بشین با خودت حرف بزن تو آینه نگاه کن فرض کم ا ...

من خودم جلو آینه حرف زدنو دوس ندارم.

یچیزی بهت بگم اینکه دارم راهنماییت میکنم بخاطر اینه که خودمم مثل تو بودم چندین وقته تغییر کردم.خودمو بیشتر دوست دارم و این باعث میشه بقیه هم منو دوس داشته باشن.قبلا هیچ دوستی ازم تعریف نمیکرد اما حالا تعریف میکنن.

تموم زندگیم خدا

بعضیارو دیدی میخواین اتفاقای روز شونو تعریف کنن ریز و درشت رو با تماااام جزعیات تعریف میکنن. باید ا ...

اره دقیقا

جزئی نگر هستن

به همه چی دقت میکنن و دقیق بیانش میکنن بعد آب و تاب بش میدن و اوووو

من کوتاه و مختصر بیان میکنم

.
اره دقیقا جزئی نگر هستن به همه چی دقت میکنن و دقیق بیانش میکنن بعد آب و تاب بش میدن و اوووو من کو ...

دقیقا.

پس اونا هم چیز خاصی نمیگن.چرت و پرت میگن.یه مطلبو کشش میدن.پس سخت نگیر که حتما باید اطلاعاتت زیاد باشه.اینکه اطلاعاتتو ببری بالا خیلی خوبه.اما اولش همون بالا بردن اعتماد به نفس کاربردیه

تموم زندگیم خدا

من خودم جلو آینه حرف زدنو دوس ندارم. یچیزی بهت بگم اینکه دارم راهنماییت میکنم بخاطر اینه که خودمم م ...

چکار کردی که دیگه دوستت دارن فکر کنم با فکرت باعث شد اعتماد به نفست بره بالا و شاد باشی و همه چیز خوب بشه حقیقتش من هم اعتماد به نفسم پایینه هم خجالتی ام هم بعضی وقتا از خودم بدم میاد 

من تو مجازی بهتر صحبت میکنم تا حضوری که حتی مجازی حالم بهم میخوره 

منم خب معلومه 

ماها میترسیم حرفی بزنیم شرمندمون کنن تیکه بندازن 

حتی این فکر رو نمیکنیم اما پس ذهنمون اینه 

ولی تو مجازی کسی دستش بهمون نمیرسه هر چرت و پرتی قبوله