2777
2789
عنوان

تاپیک وزنی گروه بنفش🤩💜

837 بازدید | 88 پست

💜سلام به همه  ی دوستان  بنفش💜

تاپیک تغییرات وزنی گذاشتم برای افزایش انگیزه💃💃

ما میتونیم چون لایق بهترین ها هستیم کافیه خودمون بخوایم😍

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش

@sara2315

@2211  

@کولی

@جبرائیل

وزن هاتونو وارد کنید تا تاپیک رو قفل کنم

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلامممممم😀 وزن شروع ۸۰  وزن این هفته ۷۹۷۰۰گرم وزن هدف ۶۰

😘❤️

سلام  وزن شروع ۷۴/۸۰۰ وزن این هفته ۷۳  وزن هدف ۶۰

🤩🏋️‍♀️💪🏻

وزن اولیه          ٨٨ وزن هفته قبل   ٨٤ وزن امروز     &nbs ...

ایول عزیزم عااالیه 🤩🤩🤩🤩💃💃💃💃💃💃💃💃مبارکه