2777
2789
عنوان

تاپیک وزنی گروه بنفش🤩💜

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 88 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همگی 

منم اومدم با شما عشقا وزن کم کنم🙂

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ایول عزیزم عااالیه 🤩🤩🤩🤩💃💃💃💃💃💃💃💃مبارکه 

سلام عزیزم به من گفتن بیام تو این تاپیک

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

عزیزم تو اون تاپیک گفتین کاش اینحا بودین و درک میکردین

من میدونم چی میگین عزیزم خیلی شرایط سختی و بحرانی هست خدا کمکتون کنه ان شاءالله خدا از باعث و بانیش نگذره

من منظورم این بود که تو نامه دیگه باید چی میگفتن ک نگفتن

اینککه باید پیگیری کنن و عاملانش رو مجازات کنن بحثش جداس

شروع رژیم4دی ماه

ببخشید ابنجا سوالمو میپرسم اخه قفل بود 

اول از همه تسلیت😢😢

بعد اینکه این متروپل توش چیا بود؟مثلا مجتمع خرید بود؟چی بود کلا؟ممنون میشم جواب بدین

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
بعد چند روز امکان داره کسی هم اون زیر هنوز زنده باشه؟    

فک نکنم☹️☹️☹️🖤🖤

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
ببخشید ابنجا سوالمو میپرسم اخه قفل بود  اول از همه تسلیت😢😢 بعد اینکه این متروپل توش چیا بود ...

فقط طبقه زیرینش ک ازمایشگاه و کافه بوده افتتاح شده بوده

بقیه اش خالی بوده 

ولی متاسفانه افتاده رو ساختمونای روبرو وخیابون 

شروع رژیم4دی ماه
بعد چند روز امکان داره کسی هم اون زیر هنوز زنده باشه؟    

هیچکس زنده نموند اون بچه مال اینجا نیست

آزمایشگاه جفت ساختمان بوده وسنو گرافی 

کافه افتتاح شده بود خیلی کارگر طبقه زیر زمین بودن و خیلی از واحده ها تحویل داده شده بوده وصاحباشون داشتن آماده میکردن امار دقیق هیچکس نداره خیلیا اون زیرموندن هنوز 💔😔

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
هیچکس زنده نموند اون بچه مال اینجا نیست آزمایشگاه جفت ساختمان بوده وسنو گرافی  کافه افتتاح شد ...

@_selina_  

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش
فقط طبقه زیرینش ک ازمایشگاه و کافه بوده افتتاح شده بوده بقیه اش خالی بوده   ولی متاسفانه اف ...

نه عزیزم جفت ساختمان بوده 

زیرش فقط کافه بوده و چند تا مغازه 

کوچه باریکه جفت ساختمان اونجا که ساختمون افتاده اونجا آزمایشگاه سنو گرافی و کلاس زبان بوده و اون ساعت روز اونجا خیلی شلوغ بوده😔😔😔

نه عزیزم جفت ساختمان بوده  زیرش فقط کافه بوده و چند تا مغازه  کوچه باریکه جفت ساختمان او ...

الهی بگردم😭😭😭😭😭خداااااااا روحشون شاد

فقط طبقه زیرینش ک ازمایشگاه و کافه بوده افتتاح شده بوده بقیه اش خالی بوده   ولی متاسفانه اف ...

چقد بد😭😭😭😭خیلی غم سنگینیه