goli7676 مدیر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3524 عنوان سنگ صفرا😪 | مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 51 پست سلام دوستان سنگ صفرا دارم امشب خیلی درد دارم میشه ی راهکار بدید ارومتربشم تاصبح بشع😭😢 خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا) 1401/02/26 | 04:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3524 واقعا درد وحشتناکی من هر سری میکشم میگم غلط کنم رایمان کنم 😂😂 خوشا درد زایمان:(...دردش قشنگ میزنه تو کمرم و گردنم... بعد من صورتم کامل ورم میکنه خونمردگی ایجاد میشه :( دکتر گفت بخاطر همین صفراس خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
آتناااي عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1474 برو بردار خودتو خلاص کن.بابام بیچاره شش ماه درد کشید دو سه روز پیش برداشت راحت شد متاسفانه ترس دکتر و عمل دارم ، گوشت قرمز و چربی حیوانی کنترل کنم نمیاد ، گاهی شیطونی میکنم سه چهار وعده پشت سر هم گوشت قرمز میخورم …
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3524 عرق معنا نخور من اوایل میخوریم بعد بدترش میکنه به مرور التهاب لوزالمعده میاره متاسفانه واقعا😨😨 من همش میخورم خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3524 حالا جالبه یه بار که خیلیی شدید شد رفتم اورژانس به دکتر میگم کیسه صفراست قبول نمیکنه اصرار و اص ... ای بابا... خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3524 متاسفانه ترس دکتر و عمل دارم ، گوشت قرمز و چربی حیوانی کنترل کنم نمیاد ، گاهی شیطونی می ... گوشت قرمز مضره؟؟؟من مصرفم بالاس:/ دکتر به من گفت فقط چربی خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نگارخانوم70 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6152 متاسفانه ترس دکتر و عمل دارم ، گوشت قرمز و چربی حیوانی کنترل کنم نمیاد ، گاهی شیطونی می ... ای شکمو😂 نخور خواهرم نخور هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
آتناااي عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1474 گوشت قرمز مضره؟؟؟من مصرفم بالاس:/ دکتر به من گفت فقط چربی خب گوشت قرمز هم درصد چربیش بالاست ، روی من که خیلی تاثیر داره گوشت گوسفند چرب