2777
2789
عنوان

سنگ صفرا😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 51 پست
خداروشکر😢 من خیلی ترسوام

عزیزم درمان نداره خودتو اذیت نکن.بابام همش درد داشت بالا میاورد همش بستری انتی بیوتیک‌ و مسکن...درمان نشد ک نشد.فقط تحقیق کن که دکتر جراحت خوب باشه زیاد اذیت نداره توکل کن به خدا.سنگ صفرا چاره ای جز عمل نداره

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
عزیزم درمان نداره خودتو اذیت نکن.بابام همش درد داشت بالا میاورد همش بستری انتی بیوتیک‌ و مسکن...درما ...

ممنون عزیزم...پس انشاالله دوماه دیگ باز رفتم دکتر میگم دیگ عمل کنه خیلیم خسته شدم اصلا مبترسم لب به غذا بزنم با ترسولرز غذا مبخورم میگم درد نیاد سراغم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم...پس انشاالله دوماه دیگ باز رفتم دکتر میگم دیگ عمل کنه خیلیم خسته شدم اصلا مبترسم لب به ...

ان شالله عزیزم.فقط به هیچ‌وجه غذاهای چرب نخور

ان شالله عزیزم.فقط به هیچ‌وجه غذاهای چرب نخور

قربونت....اره تاجایی ک راه داره پرهیز میکنم😥

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
چند سالته؟ من مامانم 30 سالگی صفراشو برداشته بابامم 60 سالگی

۲۴سالمه...بخاطر همین دکتر همش دست دست میکنه میگه سنت پایینه نمیخام الکی بفرستمت جراحی

۲۴سالمه...بخاطر همین دکتر همش دست دست میکنه میگه سنت پایینه نمیخام الکی بفرستمت جراحی

اره خیلی کم سنی .دختر عمم 20 سالش بود رفت صفراشو برداشت.الانم سالمه هیچ عارضه ای نداره خداروشکر

اره خیلی کم سنی .دختر عمم 20 سالش بود رفت صفراشو برداشت.الانم سالمه هیچ عارضه ای نداره خداروشکر

خداروشکرانشالله منم مشکلمبرطرف شه😪 شرمنده مزاحمت شدم و ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی راهنماییم کردی❤

ببین من وقتی درد میاد سراغم انقدررر از چشام میکنه بیرون که نمی‌تونم نفس بکشم چه برسه به گوشی نگاه کنم و تایپ کنم، گاهی آبغوره بهترش میکنه  ولی بهترین چیز اینه که یه مسکن قویی بزنی و دیگه هیچی من حتی آب نبات داغ رو هم بالا میارم

ببین من وقتی درد میاد سراغم انقدررر از چشام میکنه بیرون که نمی‌تونم نفس بکشم چه برسه به گوشی نگاه کن ...

معدم مشکل داره ترش نمیتونم مصرف کنم چون معده درد نیاد سراغم😢اره دردش خیلی شدیده چندساعته قدم‌ میزنم توحیاط عرق نعنا هم گرفتم دستم همینجور میخورم کمی بهترم کرد ولی باز نمیتونم بخوابم از درد

معدم مشکل داره ترش نمیتونم مصرف کنم چون معده درد نیاد سراغم😢اره دردش خیلی شدیده چندساعته قدم‌ میزنم ...

عرق معنا نخور من اوایل میخوریم بعد بدترش میکنه به مرور التهاب لوزالمعده میاره متاسفانه 

واقعا درد وحشتناکی من هر سری میکشم میگم غلط کنم رایمان کنم 😂😂

برو بردار خودتو خلاص کن.بابام بیچاره شش ماه درد کشید دو سه روز پیش برداشت راحت شد