2777
2789
عنوان

سنگ صفرا😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 51 پست
والا من رفتم دکتر گفتن دارو نداره و اصلا سنگ صفرا قابل دفع یا حل شدن نیست حتی برادرای خودم پزشکن و ...

ولی چنددرصد از بیمارا نتیجه دیدن و سنگاشون رفته😥 خداکریمه ببینم چی میشه.... الان سیب ندارم مصرف کنم دردمم خیلی شدیده....نعنا و نبات جوش خوردم اثر نداشت

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
الهی😪 الان بهتره مامانت؟؟...اره دکتر به منم گفت اگ باز برن دوباره سنگ میاد چون صفرات سنگ سازه ولی چ ...

آره گلم خوب شده 

کپسول اورسوفار هس

منم سنگ دارم 

ارثی هست

منم یه مدت کپسول بهم داد دو ورق خوردم ولی فایده نداره

اول و آخر عمل میخواد 

منم وقتی به درد افتاد باید برم برا عمل 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی چنددرصد از بیمارا نتیجه دیدن و سنگاشون رفته😥 خداکریمه ببینم چی میشه.... الان سیب ندارم مصرف کنم ...

انشالاه بهتر بشی عزیزم

اگه شیاف داری مصرف کن که دردت آروم بشه

اگه آب سیب نداری بهترین چیز اینه که معدت خالی بمونه تا درد آروم بشه

آره گلم خوب شده  کپسول اورسوفار هس منم سنگ دارم  ارثی هست منم یه مدت کپسول بهم داد دو ...

والا مال من چند وقت خیلی درد گرفت پشت سر هم ولی الان چند ساله شکر خدا درد نگرفته

دردش خیلی شدیده لعنتی

آره گلم خوب شده  کپسول اورسوفار هس منم سنگ دارم  ارثی هست منم یه مدت کپسول بهم داد دو ...

خداروشگر زنده باشن.... من هیچکس تو خانوادمون نداشنه همچین چیزی دکتر گفت از حاملگی به وجود اومدن... منم گفت درد درد افتاد برم عمل😭

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
والا مال من چند وقت خیلی درد گرفت پشت سر هم ولی الان چند ساله شکر خدا درد نگرفته دردش خیلی شدیده لع ...

آره مامان منم دردش شدید بود 

ایشالا بلا دوره گلم 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
انشالاه بهتر بشی عزیزم اگه شیاف داری مصرف کن که دردت آروم بشه اگه آب سیب نداری بهترین چیز اینه که ...

قربونت برم...شیاف ندارم ولی قرص مسکن خوردم... معدم خالیه دوبار حالم بهم خورده تواین ۳ساعت

والا مال من چند وقت خیلی درد گرفت پشت سر هم ولی الان چند ساله شکر خدا درد نگرفته دردش خیلی شدیده لع ...

من دوساله دردشدید داشتم میرفتم زیر سروم و امپول همش میرفتم دکتر متخصص میگفت معدته کلی دارو میداد اثر نمیکرد...دیگ شوهرم گفت برو تهران دکتر ببینیم علتش چیه...اومدم اینجا دکتر تامنو دید گفت صددرصد سنگ صفرا داری برو سنو بده...دیگ سنو ک دادم متوجه شدم دکتر گفت سنگات خیلی کهنه و زخیم شدن اگ زودتر میومدی اینجور نمیشد‌....قبل عید متوجه شدم...دیگ دارو مصرف کردم از اسفند ماه تاالان هیچ دردی نداشتم...باز اومدم چکاب دکتر بازم داروهامو ادامه داد...الان درد گرفتم عجیب😢

آره مامان منم دردش شدید بود  ایشالا بلا دوره گلم

قربوتت عزیزی

والا حال آدم اینقدر به هم میخوره تا زرداب بالا بیاد و آروم بشه

خیلی بده😭😭 الان اصلا اروم نشدم حالم ک بهم خورد

کجای شکم درد می گیره 

قشنگ پیش معدس بخاطر همین من اشتباه میگرفتم... پیش معده سمت راست...بعد درد ک شروع بشه حالت تهوع و لرز میاد سراغت...دردش تا کمر میکشه و به گردن میزنه

نه اذیت زیادی نداشت.لاپاراسکوپی کرد فقط 4تا سوراخ ایجاد کردن

خداروشکر😢 من خیلی ترسوام