2777
2789
عنوان

داد کشیدن سر کودک

169 بازدید | 22 پست

مامانها شما چقدر خواستهاتون با داد و عصبانیت به فرزنداتون انتقال میدید؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

وقتی بعد ده بار ک میگم باز گوش نمیده🙁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی بعد ده بار ک میگم باز گوش نمیده🙁

یعنی چند وقت یکبارمیشه؟من طی سال ده بار داد نمیزنم اما یوقتا حال جسمی روحیم خراب مثل امشب مجبورم از کوره در میرم صدام بلند کنم دخترم خیلی میترسه منم واقعا ناراحت میشم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
هیچ وقت هیچ وقت من آدم حرفم فقط تکرار میکنم هیچ وقت داد نمیزنم اینا بچن چی حالیشون میشه 

چندسالشه؟منم مثل خودتم اما یوقتا به ندرت حال خرابم باعث میشه سالی یکبار دگرگون بشم

وقتی ده دفه با جانم دلم میگم گوش نمیده

عزیزم اما من همیشه میگم چون کوچیکن دلیل نمیشه داد بزنیم یوقتا مثل امشب ک واقعا سالی یکی دوبار پیش میاد جسمم بیمار گوش نمیده اوضاع بهم ریخته خواستم بلند بگم میترسه دخترم 

یعنی چند وقت یکبارمیشه؟من طی سال ده بار داد نمیزنم اما یوقتا حال جسمی روحیم خراب مثل امشب مجبورم از ...

والا روزی ی بار میشه😂

ولی ن در حدی ک بترسه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
متاسفانه وقتهایی که عصبی هستم گاهی اینکار رو مبکنم ولی بعدش که آرومتر شدم ازدخترم عذرخواهی میکنم.

بچها واقعا موجوادت بی دفاعی هستن

چندسالشه؟منم مثل خودتم اما یوقتا به ندرت حال خرابم باعث میشه سالی یکبار دگرگون بشم

اووووف بعضیها تو سایت میگن ما هیییبچووووقت داد نمیزنیم ..اخه مگه میشه..من ندیدم اصلا 

من وقتایی ک کار خطرناک میکنه نا خودآگاه داد میزنم ک بیا اینور یا نکن ، دخترم ۱۸ ماهشه طفلی زود میاد ...

نازی

والا روزی ی بار میشه😂 ولی ن در حدی ک بترسه

چون تن صدات براش عادی شده اما من همیشه آرومم دخترم اینطوری بشم هول میکنه