2777
2789
عنوان

اگ همسرتون...؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 41 پست

وای منم تو عقدم

گپی شوهر منه

مهربون و دست و دلباز و عاشق و بهم احترام میزاره تو جمع و هوامو داره .همه از بیرون میگن عاشق تر از فلانی نیست

ولی همیشهههه منو مقصر میکنه تو بحثا 

میگه چرا نمیگی چته وقتی میگم چمه اونقدر توجیح میکنه و منو مقصر میکنه که تازه من عذر خواهیم میکنم تا ول کنه

منم خیلییی هواشو دارم چون دوسش دارم

ولی سلطه گره .حرف حرفِ خودشه

سر به خوده .خودشیفته اس

منم خیلی وقتا دلسرد میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حرف میزنم قبول میکنه ولی تو عصبانیت همون اش همون کاسه من دوست دارم همسرم پشتوانم باشه پیشرفت ک ...

منم شوهرم تمام موردایی که گفتین رو داره البته به جز اینکه مبگه شیشه رو بده بالا و..البته اوابل میگفت اینجوری نشین این کارو نکن بعد خودش متوجه شد من اگه کاری میکنم از روی جلب توجه نیست و فقط اونو دوست دارم 4سال از روز اشنایی تا ازدواجمون میگذره چند بار بردم مشاور اما متاسفانه یا مشاور خوب نیست یا همسرم همکاری نمیکنه .تما نمامی مشکلات اینچنینی مربوط به زمان کودکی و نوجوانی که حل کردنش واقعا یه صبر ایوب میخواد و بس

وای منم تو عقدم گپی شوهر منه مهربون و دست و دلباز و عاشق و بهم احترام میزاره تو جمع و هوامو داره . ...

تو رو خدا تو دوران عقد حلش کنین ازدواج که میکنین مشکلات بیشتر میشه عزیزم سر کار میره یا بهونه میاره؟

اونکه همه ی مردا همینن گلم

من غیر شوهرم کسی رو ندیدم مردای ما صبح میرفتن تا 5اینا سرکار بودن اما شوهرم امروز دلم درد میکنه امروز بارونیه امروز خیابونا  شلوغه کلا بهونه داره 

سنش کمه؟ بچه دارین؟

27سالشه فوق العاده باهوش رتبه 2المپیاد بوده یه موقعی همه میگفتن دکتر میشه یه وقتایی یه کارایی میکنه میگم خدایا با این مغز و هوش گذاشتی توی زندگیم نگاه کنم عذاب بکشم.نه عزیرم بدا بچه فعلا اقدام نکردیم

27سالشه فوق العاده باهوش رتبه 2المپیاد بوده یه موقعی همه میگفتن دکتر میشه یه وقتایی یه کارایی میکنه ...

اهان

شاید توقع شغل بهتر داشته برا خودش با توجه به هوشش.

شاید از اون خوشگذرون هاس که میگه در حد بخور و نمیر در بیارم کافیه و روزمو شب کنم.

اهل پس انداز نیست؟ اینده نگر نیست؟

اینجوری اگه بچه میداشتین خیلی سختر بود اخه بچه مسعولیت داره و خدایی نکرده یه مریض بشه ادم باید پول پس انداز داشته یاشه

وای منم تو عقدم گپی شوهر منه مهربون و دست و دلباز و عاشق و بهم احترام میزاره تو جمع و هوامو داره . ...

الانم باز بحثمون شد:)

خسته ام دیگه نمیتونمم ازش دل بکنم دوسدارم خودمو بکشم راحت شم