2777
2789
عنوان

اگ همسرتون...؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 41 پست
وای انگار شوهر منو گفتی😐 همیشه هم سر این موضوع بحث داشتیم ولی این سری خیلی دیگه خسته شده بودم&nbs ...

خداروشکر عزیزم

خیلی عاشقشم از ته قلبم ولی بعضی وقتا حس میکنم با رفتارش بهم ظلم میکنه کارای خودشو نمیبینه

دلسرد میشم

چقد شبیه شوهر منه ..مخصوصا مورد آخر من دیگه این اخراش حتی دوسش هم نداشتم…

منم حس میکنم دارم دلسرد میشم.. حتی وقتی اون مقصره یه کار میکنه من مقصر شم

اخرشم تو عصبانیت بهم میگه تو بچه ای ، تو عقده ای، تو اسگلی

😔دلم خیلی میگیره میگم به جای اینکه بهم اعتماد بنفس بده بهتر شم میکوبتم

من خیلی واسش تلاششش میکنم ولی وقتی عصبی میشه همچی از جلو چشاش پاک میشه..اصلن دوستندارم اشکامو ببینه اما انقد میگه که هق هقمو در میاره حس میکنم جلوش خیلی کوچیک شدم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر عزیزم خیلی عاشقشم از ته قلبم ولی بعضی وقتا حس میکنم با رفتارش بهم ظلم میکنه کارای خودشو نم ...

من خیلی باش حرف میزدم از اول ازدواجمون تا الان نزدیکه ۷ ساله …ولی اصلا فایده نداشت شوهرم اصلا کنترل نمیکرد خودشو ….به طرز وحشتناکی دادو بیداد میکرد …دیگه این اواخر تا ۴ شب هم میموندم باش حرف میزدم خودم بش راهکار میدادم تا الان یکم بهتره

من خیلی باش حرف میزدم از اول ازدواجمون تا الان نزدیکه ۷ ساله …ولی اصلا فایده نداشت شوهرم اصلا کنترل ...

یه بار که خیلی بد دعوامون شد میخواست بزنه تو دهنم جلو خودشو گرفت، ما عقدیم

میترسم تو خونم همش دعوا باشم اخه من اصلن نمیتونم زیر بار حرف زور برم من لجبازم اون از من لجباز تر

منم حس میکنم دارم دلسرد میشم.. حتی وقتی اون مقصره یه کار میکنه من مقصر شم اخرشم تو عصبانیت بهم میگه ...

دقیقا بم میگف تو بچه ای تو عقده داری😐

خودم یه زن موفقم ولی اینقد اینجور حرف زده که حس میکنم هیچی ندارم …ولی خودت هم باید کمکش کنی خیلی باش حرف بزن…راهکار بش بده

یه بار که خیلی بد دعوامون شد میخواست بزنه تو دهنم جلو خودشو گرفت، ما عقدیم میترسم تو خونم همش دعوا ...

باورت میشه چندبار هم زده…درحالیکه تو عقد اینجور نبود

الان که عقدی بهترین وقتی هست که این عادتو ترکش کنی

دقیقا بم میگف تو بچه ای تو عقده داری😐 خودم یه زن موفقم ولی اینقد اینجور حرف زده که حس میکنم هیچی ن ...

خیلی حرف میزنم قبول میکنه ولی تو عصبانیت همون اش همون کاسه

من دوست دارم همسرم پشتوانم باشه پیشرفت کنم حالم خوب باشه خوشبگذرونم

اصلن نمیزاره پیش دوستام بره میگه فقط با خودم..نمیزاره جوری که میخام ارایش کنم لباس بپوشم...میگه حسودم نمیخام کسی ببینت تو ماشین هی شیشه رو میدم پایین میده بالا

درکش میکنم یکم اما میگم خب به منم حق بده مگه من میگم پیش دوستات نرو فکر میکنه من خرم سریع گول میخورم

اینارو که درک نمیکنه دوسدارم از نظر احساسی بهم حس بد نده

که اینارم اگ  بهش بگم بهش برمیخوره

خیلی حرف میزنم قبول میکنه ولی تو عصبانیت همون اش همون کاسه من دوست دارم همسرم پشتوانم باشه پیشرفت ک ...

درمورد پوششت و روابطت باش حرف جدی بزن چون واقعا اینجور نمیشه ممکنه اذیت بشی..حالا شوهر من اصلا کاری به این دو مورد نداره

درمورد پوششت و روابطت باش حرف جدی بزن چون واقعا اینجور نمیشه ممکنه اذیت بشی..حالا شوهر من اصلا کاری ...

درمورد رفت امدم که قانع نمیشه اصن نمیفهمه دخترونه بیرون رفتن ینی چی میگه پشت میام مسخره...پوششم میگه وقتی از محله بیرونی هرچی خاستی بپوش