2777
2789

من یک ماه دیگ سی ساله میشم ؛ تا الان موقعیت خوب ازدواج جور نشده ؛ نمی‌دونم بشه یا نه ؛ ولی میخام از خانوادم جدا و مستقل بشم ؛ بابام خیلی نق میزنه کجا رفتی کجا بودی ؛ یه مسافرت نمیتونم برم ؛ بیرون میرم باید زود برگردم ؛ میخام مستقل بشم ولی نمی‌دونم کی اینکارو بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن خوبیه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

سنت برای مستقل شدن خوبه که

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
تو عرف جامعه ما زیاد نگاه خوبی به دختری که تنها زندگی کنه وجود ندارد. بهتره تا امید به ازدواج داری ا ...

جامعه غلط زیادی کرده 

وقتی پسر خوب نیس خودشو گرفتار کنه که چی؟؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نوشته هات دغدغه ی منه ..تا دم داروخونه هم میرم هی ساعت میزنن و بازپرسی میکنن .خیلی خسته ام از اینکه افسار زندگیم دست خودم نیست ..نمیدونم قدیمیا چرا فکر میکنن عاقلن و ماها تا جدا بشیم قراره کار زشت و نابهنجاری سر خودمون بیاریم یا چی ..که اینطور اجازه ی زنده بودنو ارادمونو بدست میگیرن..دنبال یه راه حل درستم ..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
2790
2778
2791
2779
2792