روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
اخلاقو رفتارشو قبل از درامدش بسنج واینکه خودتون چجور زندگی میکنید اگه ادم قانعی هستید خوب این حقوق نسبتا خوبه ولی اگه ادمی هستید که دوست دارید هرچی دیدید بخرید یا لاکچری زندگی کنید نه خوب کمه
اخلاقو رفتارشو قبل از درامدش بسنج واینکه خودتون چجور زندگی میکنید اگه ادم قانعی هس ...
راستشو بخواي برا برادر خودم پرسيدم. دو جا زنگ زدم با من و من جواب دادن بم برخورد گفتم پيش خودم يعني انقد كمه درآمدش؟! گفتم بيام اينجا نظر واقعي مردمو بپرسم