2821
2789
عنوان

اشپزی🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 90 پست
تو نت دستورش هست فقط من یه نکاتی میگم که خوشمزه ترش می کنه پیازداغ فراون  حتما کمی شکر به خور ...

ممنونم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پذیراییت روبکن ولی حسن هلاک هم نشووعده ی اول مفصل تربعدیهاساده تربذارهزارکیلومتردورن حرفاشون هم همون ...

خو ساده تر مثلا چیا باشه ک مجلسی باشه بدرد مهمون بخوره ساده ام باشه

بچه ها لطفا راهنمایی کنید ۱۵ روز دیگه مونده ب اومدنشون اما من خیلی استرس دارم اولین باره اقوام همسرن میان‌دوست ندارم‌چیزی کم باشه لطفا لطفا لطفا 😢😢😢😢

خوندی لایکش کن اش هم میخوای بپزی یانه کوکو 

اش ک نه زشته اما انواع کوکو اره 

اره بگو گلم 

پیچاق قیمه اسم غذاست 

پیاز زیاد سرخ میکنی با نمک و زردچوبه و فلفل و یکم رب گوشت خورشتی اضافه میکنی یکم اب می‌ریزی نیم پز شد خلال بادام اضافه میکنی کامل که پخت گوشت و خلال یکم زعفرون اضافه میکنی (خورشت باید کم آب باشه معمولا تو ماهیتابه پخته میشه )بعد روش با فاصله به تعداد نفرات درسته تخم مرغ میزنی میزنی میذاری  بپزه کامل که پخت همون قسمت یک تخم مرغ برش میزنی برای یک نفر با مخلفات زیرش همینجوری دونه دونه عالیه خوشمزه و غذایی ویژه مهمان 

خو ساده تر مثلا چیا باشه ک مجلسی باشه بدرد مهمون بخوره ساده ام باشه

ماکارونی یاهمی قاطی پلوها همراه سالادوترشی وسبزی براناهارت شبشم مثلاکوکوودورچین گوجه وخیارشورونون باگت مثلاظهرقورمه سبزی موندشب گرم کن یه چندتافلافلم بگیربامخلفاتش سفرت روپرکن مرتب هم نگو توروخداببخشیدکم بودواین حرفا

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
پیچاق قیمه اسم غذاست  پیاز زیاد سرخ میکنی با نمک و زردچوبه و فلفل و یکم رب گوشت خورشتی اضافه م ...

😍😍😍😍ممنونم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز