2789
عنوان

بهم برخورد 😏

618 بازدید | 36 پست

ما شهرستان نزدیک مشهد 

خانواده شوهرم ی خونه دارن مشهد قرار برای تفریح برن ی چند روز اونجا باشن مادرشوهرمم گفت بیاین همینجا باهم بریم 

منم از ظهر اومدم وسایل خودمو و پسرم و شوهرم جمع کردم تا شوهرم شب اومد بیاره که شب راه بی افتیم جاریم تو عقده 

اونم اومده از ظهر وه شب بریم من حاملم برعکس حاملگی قبلم خیلی خوش خوراک شدم خوب میخورم پدرشوهرمم میبینه من میخورم برام میخره ظهر زردالو گرفته بود همه بودن خورون من سهمم گزاشتم تو یخچال گفتم بعدن بخورم طفلک پدرشوهرم فکر کرد به من نرسید رفت دوباره خرید 

جاریم برگشته میگه زنداداش منم  حامله ولی اگه ی صدم کارا تورو بکنه بابام پرتش میکنه بیرون اخههه مگه من چیکارررر کردم خوببببب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت اونوقت پدرشوهر من دوتا نون از خونشون بخوام بردارم زیر لب غر میزنه پولشو میخواد با اینکه پولداره همش هم پول و زحمتای شوهرمو الهی بشه سرطان سر گوشه جیگرشون

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

حسود همه جا هست😄

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بگو بدبخت عروستون. که سردوتا میوه خوردن میندازینش بیرون دلم سوخت واسش

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بگو عزیزم آدما باید حال دیگرانو دک کنن درک و فهم داشته باشند من باردارم باید بخورم چون بدنم انرژی میخواد کسی که آدمای بارداری درک نمیکنن کنند بی‌درد و فهمن تو فرهنگشون ندارن دیگه لال میشه میشینه سر جاش 

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃
بهش بگو طفلک زن داداشت از نعمت پدرشوهر خوب محروم دلم سوخت

من کلا جوابششو نمیدم ولی اون بدد کرمشو میرزه ی جاها میمونم چی بگم با اینکه عروس دومی ولی ۳ سال از من بزرگ‌تره فکر میکنه من بچم 

لوسی فقط😁جمله اولت جه ربطی داشت به قضیه

الان این چه ربطی به لوسی داره ؟

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃
گفتمم از اول توضیح بدم چرا اونجام وقتی جاریم هست  کجاممم لوسه اخه

منظرم از لوس بودن اینه که حرف بدی نزده حساس شدی 

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘
بگو عزیزم آدما باید حال دیگرانو دک کنن درک و فهم داشته باشند من باردارم باید بخورم چون بدنم انرژی می ...

من کلا بی زبونم وقتی تیکه میندازه فقط نگاه میکنم

اصرارمممم داره بگه من و شوهرم‌بهتریم باهم