2777
2789
عنوان

مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 33 پست

البته با دولت مردای دزدی که ما داریم میبرن اون مرغ هایی که داره تاریخ انقضاشون تموم میشه رو سریع منجمد می کنن بعد یه مدت میارن تو بازار میندازن به مردم ضعیف و بیچاره 😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیخرم این همه خوردیم حالا چند روز نخوریم هیچی نمیشه ما ضرر نمیکنیم اونا ک‌گرون میکنن ضررکنن

جالبه نصف مرغی داشتم.گفتم فعلا نگه دارم.ظهر برام‌مهمونی اومد درستش کردم‌.حالا حرص میخوردم😂

نمیدونم چرا مردم ما وقتی یه چی گرون میشه بیشتر هجوم میبرن و میخرن انگار خوششون میاد

دیگه بقیه رو کاری نمیتونیم کنیم ولی سعی کنیم خودمون نخریم بزاریم مرغاشون خراب شن

اه همه اینو میگن ولی باز میخرن یه نمه غیرت نداریم

شما خودت نخر به اطرافیانتم بگو نخرن تادرست شه تا جایی ک میتونیم پخش کنیم یه مدت گیاه خوار شیم ببینیم چ مزه اییه😂😂

گیاه خوار میشیم فوقش😂این مرغا بمونه رو دستشون خراب شن

ما خانواده پرخوری نیستیم....سنگم جلومون بذارن میخوریم...من ۴ ماهم مرغ نخورم برام مهم نیست..ولی مردم اکثزا  خیلیی شکم پرست شدن...هرچیز گرون میشه بیشتر میخرن..این خودخواهیه..دولتم سواستفاده میکنه

ما خانواده پرخوری نیستیم....سنگم جلومون بذارن میخوریم...من ۴ ماهم مرغ نخورم برام مهم نیست..ولی مردم ...

اره میدونم چی میگید سعی کنیم پیام پخش کنیم الان میگن مردم اهواز نخریدن مرغ همه متحد شدن شما هم سعی کن پخش کنید 

من که نخریدم خداشاهده همینطورمامانم اینا.

گوشت قرمزچی اونم گرون کردن؟

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸