2777
2789
عنوان

مرغ

355 بازدید | 33 پست

یه مرع فروش که جز اتحادیه هست میگفت مرغ شنبه  قیمت رو پلاستیکش میخوره کیلو 60 اگر مردم بخرن دیگه همین قیمت میمونه اما اگر پنج شیش روز نخرن قیمتش بر میگرده همون 29  پس بیایبد خریدن مرغ را یک هفته تحریم کنیم   و این متن را بفرستید برا همه تا مطلع بشن

مرغ ۳۶ساعت تاریخ مصرف داره یعنی ۳روز شنبه یکشنبه  دوشنبه برگشت بخوره هیچکس واقعا هیچکس خرید نکنه احتمال برگشت قیمت زیاد دولت نمیتونه این همه مرغ دپو کنه

ما نخریدیم

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس وجدان داره و دل سوزه مردمه خواهش میکنم نخره 

بخدا با نخوردن مرغ و گوشت هیشکی نمرده یه هفته تحمل کنید

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

متنتو استوری‌کردم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...