2777
2789
عنوان

بگمش یا نگم؟؟؟

615 بازدید | 39 پست

با پسری ۶سال در ارتباط بودیم قصدش باهام ازدواج بود خانواده من میدونستن خانواده اونم میدونستن ولی خوانوادش الکی مخالف بودن هی بهم گفت صبر کن من راضیشون میکنم و ۶سال شد همه خواستگارام رد کردم ب خاطرش.هر بار فرصت دادم ولی باز خبری از خواستگاری اومدن نشد

این دفعه دیگه جدی باهاش حرف زدم بهم گفت زبونم مو دراورده از بس بهشون گفتم چیکار کنم دیگه؟؟

منم گفتم از من میپرسی خب باید راضیشون کنی گفت حالا شب باز ب مامانم میپرسم ببینم میخان چیکار کنن با بغض باهاش خدافظی کردم و گفتم باشه

حالا الان ۱ماهه رفته تا بیاد بگه مامانش چی گفته حتی ی پیامم نداد حالم بپرسه منم دیگه قید این رابطه رو زدم با این ک دارم میمیرم

حالا به نظرتون پیامش بدم بگم( ۱ماه شد تا بری با مامانت صحبت کنی و خبری ازت نشد خداحافظ.‌‌‌..)؟؟هر چی فکر میکنم مگه میشه این چند سال و بدون حتی خدافظی تموم کرد حداقل مث مرد میگفت نشده حلالم کن

خودت میدونی که داره میپیچونه 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا به هیچ عنوان پیام نده.  بلاکش کن تمام. کسی که واقعا بخوادت ،شده پا میذاره رو خونوادش و خودش تنها میاد خواستگاری ، وقتی این رفتار رو میکنه یعنی نمیخوادت ، تو هم خودتو کوچیک نکن ، به درک بره گم شه 

خدایا منو به عشقم برسون🙏😩🌷

خودتو خورد نکن نه پیام نده

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
نه اصلا به هیچ عنوان پیام نده.  بلاکش کن تمام. کسی که واقعا بخوادت ،شده پا میذاره رو خونوادش و ...

اتفاقا بهم گفت من تنها بیام خواستگاریت ک نمیشه خانوادت قبول نمیکنن

اتفاقا بهم گفت من تنها بیام خواستگاریت ک نمیشه خانوادت قبول نمیکنن

اگه خانواده تو مخالف نیستن ، قبول میکنن ، اگه و اما رو بذار کنار ، وقتی یک ماهه رفته چهار کلمه حرف بزنه معلومه داره با زبون بی زبونی میگه نمیخوامت

خدایا منو به عشقم برسون🙏😩🌷