2777
2789
عنوان

جاریم حرف خوبی به شوهرم نزد

881 بازدید | 44 پست

دو ماهه جاری دار شدم و فقط همین یه دونه رو دارم و دیشب مامانم به همراه خانوادش جاریم دعوت کرد خونمون ، موقه ظرف شستن که شد مامان جاریم اومد تو اشپزخونه تو شستن کمک کنه و من داشتم جمع جور میکردم و شوهرم به مامان جاریم گفت شما نمی خواد بشوری مریم (جاریم) و نفیسه میشورن البته یکم با خنده گفت جاریمم برداشت به شوهرم من تو خونه خودمون ظرف نمی شورم میخوام اینجا ظرف بشورم البته با یکم پوزخند . من خودمو سرگرم جمع جور کردن نشون دادم و وانمود کردم نشنیدم ولی از نظرم حرفش بد بوده و اینکه به شوهرم بی احترامی کرد. ۱۴ سال شوهرم ازش بزرگتره نباید ایتجوری صحبت میکرد 

اوههه چ بی ادب 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم با خنده مگفتي بخور بخواب تموم شده عزيزم خانوم خونه شدن ظرف شستن  هم داره 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

کلا حرفش خوب نبوده

هر چند سال که همسرتون بزرگتر یا کوچیکتر بوده باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یعده ادم رکن نیاز ب ناراحتی نداره توهین چی کرده ک بی احترامی بشه گفته من اهل کار کردن نیستم شما چرا بهتون برمیخوره عجبا

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

جاریت که بیشعوره باید جوابشومیدادی میگفتی عزیزم این همکاری تو مهمونی نشون دهنده ارزشِ طرفه نه کوزتی

شوهرتم نبایدمیگفت میگفت خانمم میشوره اسمی ازش نمیورد

ولی رفتی خونش یاجایی بودی ک اون بود دیگ به هیچ وجه کارنکن

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍