خوک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1950 عنوان گواهینامه 130 بازدید | 20 پست تازه ثبت نام کردم استرس دارم نتونم قبول شم سخته چجوریه امتحان آیین نامه ش چجوریه بیشتر چه سوالای میاد 1401/02/25 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99851 چنده الان وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
آیدا_۹۷ عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 444 با اجازه اسی 🥀دوستان عزیز لطف میکنید واسه قبولی ارشد منم یه حمد مهمونم کنین ممنونتون میشم🌹 اگه خوندین لایک کنین مررررررسی⚘⚘⚘⚘⚘😍😍😍❤❤❤ لطفا برای قبولی کنکور ارشدم دعا کن قبولی روزانه بشم🤍🌱خدا حافظت باشه همیشه
آنه_شرلی_با_موهای_طل عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1976 دو میلیون و صد اوووووه چه خبره من صفر تا صدشو کلا ۱۲۰۰ خرجم شد دو ماه پیش گواهینامه م اومد کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم دوبـاره از اول شـروع کـنم :)) !!!!
kimiaجون1366 عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 2917 شهری رو که کلی باید تمرین داشته باشی کتبی هم فقط نمونه سوال حل کن من از برنامه بازار چند تا خریده بودم .کلی حل کن تا ملکه ذهنت بشن . زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
خوک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1950 اوووووه چه خبره من صفر تا صدشو کلا ۱۲۰۰ خرجم شد دو ماه پیش گواهینامه م اومد فقط واسه ثبت نام انقد گرفتن دیروز رفتم چشم پزشکی اونم ۸۰ ازمایش هم ۳۰هنو کتاب اینام نگرفتم
almajooon عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 5514 اوووووه چه خبره من صفر تا صدشو کلا ۱۲۰۰ خرجم شد دو ماه پیش گواهینامه م اومد امتحان شهرت چقدر هزینش شدمن فردا امتحان شهر دارم۳ ماه نرفتم امتحان بدم کاش کارتکسمو گم نکرده باشن
خوک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1950 شهری رو که کلی باید تمرین داشته باشی کتبی هم فقط نمونه سوال حل کن من از برنامه بازار چند تا خریده بو ... چه برنامه دانلود کنم از بازار
آنه_شرلی_با_موهای_طل عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1976 فقط واسه ثبت نام انقد گرفتن دیروز رفتم چشم پزشکی اونم ۸۰ ازمایش هم ۳۰هنو کتاب اینام نگرفتم چقدر گرون چه خبره من همین سال پیش آذر ثبت نام کردم ۹۵۰ ازم گرفتن با معاینه چشم پزشکی و جریمه و کلاس اجباری و تشکیل کارتکست ۱۲۰۰ شد کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم دوبـاره از اول شـروع کـنم :)) !!!!
خوک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1950 امتحان شهرت چقدر هزینش شد من فردا امتحان شهر دارم ۳ ماه نرفتم امتحان بدم کاش کارتکسمو گم نکرده باش ... امتحان شهری رو باید جدا پول بدی؟
آنه_شرلی_با_موهای_طل عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1976 امتحان شهرت چقدر هزینش شد من فردا امتحان شهر دارم ۳ ماه نرفتم امتحان بدم کاش کارتکسمو گم نکرده باش ... امتحان شهر بار اول که رد شدم واسه جریمه و کلاس اجباری تقریبا ۱۰۰ تومن دادم . کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم دوبـاره از اول شـروع کـنم :)) !!!!
kimiaجون1366 عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 2917 چه برنامه دانلود کنم از بازار بنویس سوالات کتبی آیین نامه رانندگی زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
deliiiiiii77 عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 5993 تابلوی تونل پارکینگ افراد معلول میدان وجهت گردش درمیدان جهت دست پلیس تابلوی زرد سبز تنفس مصنوعی حداقلسرعت توی ازاد راه شریان اصلی فرعی ازهرکی پرسیدم اینا بیشتربراشون اومده بود...ومنی ک شهری و چهارمین باره ردشدم ۵ شنبه ازمون دارم بازم☹️
خوک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1950 چقدر گرون چه خبره من همین سال پیش آذر ثبت نام کردم ۹۵۰ ازم گرفتن با معاینه چ ... نمیدونم بخدا کدوم شهری شما