2777
2789

چنده الان

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

با اجازه اسی 🥀

دوستان عزیز لطف میکنید واسه قبولی ارشد منم یه حمد مهمونم کنین ممنونتون میشم🌹 اگه خوندین لایک کنین مررررررسی⚘⚘⚘⚘⚘

😍😍😍❤❤❤

لطفا برای قبولی کنکور ارشدم دعا کن قبولی روزانه بشم🤍🌱خدا حافظت باشه همیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو میلیون و صد

اوووووه چه خبره من صفر تا صدشو کلا ۱۲۰۰ خرجم شد  دو ماه پیش گواهینامه م اومد 

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 

شهری رو که کلی باید تمرین داشته باشی کتبی هم فقط نمونه سوال حل کن من از برنامه بازار چند تا خریده بودم .کلی حل کن تا ملکه ذهنت بشن .

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اوووووه چه خبره من صفر تا صدشو کلا ۱۲۰۰ خرجم شد  دو ماه پیش گواهینامه م اومد

فقط واسه ثبت نام انقد گرفتن دیروز رفتم چشم پزشکی اونم ۸۰ ازمایش هم ۳۰هنو کتاب اینام نگرفتم

اوووووه چه خبره من صفر تا صدشو کلا ۱۲۰۰ خرجم شد  دو ماه پیش گواهینامه م اومد

امتحان شهرت چقدر هزینش شد

من فردا امتحان شهر دارم

۳ ماه نرفتم امتحان بدم کاش کارتکسمو گم نکرده باشن

فقط واسه ثبت نام انقد گرفتن دیروز رفتم چشم پزشکی اونم ۸۰ ازمایش هم ۳۰هنو کتاب اینام نگرفتم

چقدر گرون چه خبره من  همین سال پیش آذر   ثبت نام کردم ۹۵۰ ازم گرفتن با  معاینه چشم پزشکی و جریمه و کلاس اجباری و  تشکیل کارتکست   ۱۲۰۰ شد

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
امتحان شهرت چقدر هزینش شد من فردا امتحان شهر دارم ۳ ماه نرفتم امتحان بدم کاش کارتکسمو گم نکرده باش ...

امتحان شهر بار اول که رد شدم واسه جریمه و کلاس اجباری تقریبا ۱۰۰ تومن دادم . 

تابلوی تونل پارکینگ افراد معلول میدان وجهت گردش درمیدان جهت دست پلیس تابلوی زرد سبز تنفس مصنوعی حداقلسرعت توی ازاد راه شریان اصلی فرعی ازهرکی پرسیدم اینا بیشتربراشون اومده بود...ومنی ک شهری و چهارمین باره ردشدم ۵ شنبه ازمون دارم بازم☹️