2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر به شما پماد داد؟

اگه شقاق باشه پماد میده ولی اگه تبدیل شده باشه ب بواسیر یا همون هموروئید، ممکنه بگه عمل کن ک اگه اونم قصد عمل نداشته باشی با رعایت خیییییییلی زیاد خوب میشه .. ب من گفته بود عمل ولی خب از ترسم نرفتم ک همچنان بعضی وقتآ دردو خونریزش میاد سراغم .. آخرین باری ک باز عود کردم همین ۳ هفته پیش بود ک از اون روز

چیزآی سفت نمیخورم و اکثر خوردنی ها رو هم با گوشکوب برقی یا مخلوط کن پوره میکنم میخورم (وقتی میگم رعایت کنی خییلی زیاد،  منظورم در این حده در حد ی پیرزنی ک دندون نداره باید غذاهات نرم باشه)

بقول یکی از دوستان نی نی سایتی ک میگفت اینو بدونین چیزایی ک تو دهانتون خشک و سخته قراره مقعدتونو زخم کنه پس چیزای نرم بخورین

اگه شقاق باشه پماد میده ولی اگه تبدیل شده باشه ب بواسیر یا همون هموروئید، ممکنه بگه عمل کن ک اگه اون ...

ممنونم بابت کمکت عزیزم راستی ۲ .۳ ساله من شقاق دارم ولی چون امیکرون گرفتم دی ماه همورید شد الانم هروقت یکم سرماخوردگی دارم پیداش میشه تو آب گرم با بتادین میشینم رکتولم میزنم

ممنونم بابت کمکت عزیزم راستی ۲ .۳ ساله من شقاق دارم ولی چون امیکرون گرفتم دی ماه همورید شد الانم هرو ...

مواظب باش اگه رکتال هم زیاد استفاده کنی پوست اون قسمت رو نازک میکنه .. منم جدیدا فهمیدم 

تازه بتادین هم زیاد استفاده کنی اصلا خوب نیست

بجای بتادین محلول کاملین بگیر خعیییلی خوبه

الان پیه گوسفند رو آب کردم گذاشتم یخچال جامد شد اونو با اپلیکاتور یا سرنگ بدون سَرش میزنم داخل مقعد اینقدرررر خوبه ک نگووو .. تو طب سنتی خوندم 

جدیدا ک بدتر شده بود بواسیرم با همین بهتر شدم خداروشکر